Solista de la Andre care a participat la "Survivor România" ne-a povestit, în exclusivitate, cum a fost experiența din Republica Dominicană. Andreea Antonescu (38 de ani) a dezvăluit amănunte inedite despre experiența în show-ul de la Kanal D, cine i-a rămas prieten și cu cine nu va mai vorbi din concurs, dar și în ce relații speciale a rămas cu soțul ei, Traian Spak, care este în continuare peste hotare, în SUA.


  • Click!: Te-ai întors de ceva vreme de la "Suvivor", cum te simți? Ce ai pățit la deget mai exact, era un pic umflat?

Andreea Antonescu: Era foarte umflat, chiar a stârnit îngrijorare și din partea medicilor, care sunt obișnuiți mai mult decât mine cu diverse accidentări. Eu sunt foarte bine, experiența „Survivor România” e unică și o recomand tuturor, indiferent că sunt sau nu împătimiți ai sportului. Te trezește, te aduce la realitate, te face să apreciezi tot ceea ce ai în jurul tău.

  • Știm că îți place să trăiești periculos. Ai spus "Da" din prima sau te-ai sfătuit cu cineva?

Nu-mi place să trăiesc periculos, îmi plac, recunosc, sporturile extreme, pentru că întotdeauna am fost scutită de sport pe cauze medicale. Am considerat întotdeauna că în viață este bine să trăiești cu amintiri, nu cu visuri, și este bine să încerci diverse lucruri măcar o dată în viața ta. Eu nu prea mă sfătuiesc cu nimeni în general, excepție fac mama și fratele meu, oameni foarte apropiați mie. De data asta a trebuit să îi spun mamei mele despre această propunere, a înnebunit ca de fiecare dată când i-am spus că particip la anumite show-uri TV care presupuneau și un pic de sport extrem. Dar ea era singura persoană cu care aș fi lăsat-o pe fiica mea, Sienna. M-am sfătuit și cu fratele meu, care mi-a spus că, înainte de orice, trebuie să mă gândesc că am un copil acasă și să nu mă arunc cu capul înainte. Prietenii mei știu că hotărârile finale le iau eu și au fost ferm convinși că, indiferent de ce îmi vor spune ei, răspunsul meu va fi „Da”. Au încercat să mă încurajeze și să îmi spună să mă întorc întreagă, la fel cum am plecat. Restul nu a contat, pentru că Survivor România e o experiență, nu un show TV, și această realitate m-a convins pe mine să spun "Da".

  • Faptul că era Elena Marin acolo te-a făcut să accepți?

Faptul că era Elena acolo nu m-a făcut să accept mai ușor, pentru că deciziile mele și argumentele pe care mi le dau eu mie însămi sunt independente, nu depind de altcineva. Dar, recunosc, că a fost un mare plus și ușurare, însă nu m-a convins într-un anumit procent. Dacă mă bazez pe cineva în această viață, acea persoană sunt eu.

andreea-antonescu-survivor.jpg

Andreea Antonescu, la Survivor România
foto: Kanal D
  • Cu cine te-ai înțeles cel mai bine din competiție?

Cu Elena Marin și Cătălin Moroșanu, ei au fost oamenii în fața cărora puteam să mă retrag și să îmi deschid sufletul. Legat de ceilalți am avut garda sus, dar există concurenți cu care mi-ar fi drag să mă revăd când vor ieși din competiție.

  • Cu cine nu vei mai vorbi niciodată?

Nu m-ar deranja dacă nu m-aș mai întâlni în viața asta, și căruia nu îi voi simți lipsa vreodată, Sebastian Chitoșcă. Mie îmi plac oamenii cu coloană vertebrală, de la care am ce învața, persoane integre.

  • Ce ai făcut prima oară când ai ieșit din concurs?

M-am <înfipt> în dulciuri, am băut o cafea de care îmi era foarte dor. În decursul a 14 ore am făcut patru dușuri și tot aveam senzația că mai am pe mine praf din junglă.

  • Ți-ai mai dori încă un reality-show?

Da, mi-aș dori încă un reality-show, nu știu dacă este încă momentul, pentru că eu cred că am învățat tot ceea ce aveam de învățat la "Survivor România" și vreau să valorific cât mai mult tot ceea ce am trăit în junglă. Însă mi-ar plăcea să fie un reality-show cu cât mai puțină parte sportivă.

  • Ce au spus fiica și soțul tău despre experiență? Cu el te mai sfătuiești?

Da, cu Traian mă sfătuiesc, el a știut că voi pleca, m-a sfătuit să am grijă și să nu mă accidentez. S-a bucurat foarte tare în momentul în care a văzut că ies din competiție accidentată doar la deget. El întotdeauna m-a susținut și a fost lângă mine, este în continuare unul dintre prietenii mei cei mai buni, este un om pe care îl simt aproape de sufletul meu și probabil așa va fi pentru tot restul vieții. A fost și va rămâne cea mai importantă relație a vieții mele, este tatăl copillui meu (n.r. Traian și Andreea sunt în divorț). Sienna mi-a spus că spus că a ținut pumnii foarte strânși când întrăm pe fiecare traseu și strigă tare <Hai, mami!> și mă încuraja sperând că o voi auzi. Mi-a spus că m-au susținut toți colegii ei de la școală. Am o gașcă întreagă de copii care mă așteaptă la Galați.

Citește și:

Andreea Antonescu, eliminată de la Survivor România: "N-aș putea purta pică cuiva!"

De ce nu a divorțat încă Andreea Antonescu. "La noi nu e problema de partaj"

INTERVIU Andreea Antonescu, despre bărbații din viața ei: «Am iubit, dar nu de multe ori». Ce se întâmplă cu divorțul

 

 
 
Loading...