Când spui Dr. Alban te gândești la piese precum „It’s My Life” sau „Sing Hallelujah”, pe care le știe toată lumea. Însă puțini știu și alte detalii despre solistul internațional, care în ultima vreme stă mai mult prin România. Click! l-a întâlnit la ziua impresarului Radu Groza și a aflat, în exclusivitate, cele mai interesante lucruri despre acesta.


Zilele acestea, Dr. Alban se află în București, unde a venit să filmeze un videoclip pentru piesa "Moving On", pe care o cântă cu Admiral C4C și Lian Ross. Împreună i-am întâlnit la ziua impresarului Radu Groza, care a împlinit recent 50 de ani, și am aflat mai multe despre starul internațional.

  • Click!: Prezintă-te, te rog, pentru cei care nu te cunosc. Ce faci în România?

Dr. Alban: Numele meu este Alban Uzoma Nwapa, am 64 de ani și am venit să-l sărbătoresc pe prietenul și impresarul meu, Radu Groza. Avem treabă aici, am filmat la Cluj Napoca un videoclip la piesa "Moving On" și a fost totul bine. Nu mi-a plăcut că, la un moment dat, ar fi trebuit să filmez cu un elicopter, iar mie îmi e frică de ele, nu pot să zbor. Am fobie.

  • Mergi mai departe atât în carieră, cât și în viață de familie. Căci am auzit că ești singur...

Da, m-am despărțit de mama copiilor mei și acum merg mai departe. Viața este plină de surprize și îmi place să cunosc oameni noi, poate îmi fac o iubita româncă.

  • De unde vine numele de "Dr."?

Pentru cine nu știe, am terminat facultatea in Suedia, Stomatologia, la fel ca și fratele meu, dar el a facut-o la Timișoara. Sunt medic dentist și am profesat la un moment dat, dar foarte puțin. Sunt fericit că am putut trăi într-o țară atât de frumoasă. Cu multe femei frumoase.

  • Ce îți place cel mai mult să mănânci de la noi?

Mămăligă cu brânză și să fiu înconjurat de oameni frumoși, de prieteni foarte buni.

  • Ce amintiri ai legate de țară noastră?

Vă vizitez țara de mai multe ori pe an, am aici mulți prieteni. Am avut concerte în care publicul se calcă în picioare și m-am bucurat de ospitalitatea voastră. Fratele meu a terminat și el Medicina aici si l-am sprijinit financiar, îi trimiteam pachete cu țigări și cafea, care urmau să fi comercializate. Acum am venit la Cluj să filmez "Mooving On" și să-mi caut sufletul pereche. Vreau să merg mai departe și să îmi trăiesc viața.

  • Ți-ai făcut mulți prieteni?

Da, Radu Groza este mai mult decât impresar, este un bun prieten. Aici ne-am și întâlnit, la ziua lui, unde am legat câteva colaborări frumoase.

  • Ce vicii ai în afară de muzică?

Îmi plac femeile și fac sport. Traiesc sănătos, nu beau și nu fumez. Cam atât. Îmi place să mă plimb prin țara voastră.

Impresarul Radu Groza a împlinit 50 de ani!

Pe 18 noiembrie, impresarul vedetelor, Radu Groza, a făcut 50 de ani, pe care i-a serbat alături de multe vedete internaționale, dar și de la noi. Alături i-a fost fratele său mai mare, dar și Luis Lazarus și iubita lui, Iana cu Octavian Dobrotă, Gheorghe Turda, Ovidiu Lipan Țăndărică și i-a cântat taraful Viorel Bogățeanu, care la un moment dat a interpretat "Constantine, Constantine", cu Dr. Alban. Toată lumea s-a distrat și s-a simțit foarte bine. Radu Groza a fost ziarist, om de radio, director la casă de discuri Media Pro Music și apoi impresar. S-a ocupat de mulți artiști, de la Ștefan Bănică, la Exotic sau Ovidiu Lipan Țăndărică.  

  • Dr. Alban a fost la ziua lui Radu Groza
1/1
 
 
Loading...
Citeste tot despre: