A filmat pentru cel de-al 21-lea Revelion la Antena 1, acolo unde este deja regele audiențelor în noaptea dintre ani, pentru că toți telespectatorii îl așteaptă cu sufletul la gură! Dar ce va face Dan Negru de Crăciun? Vedeta a povestit, în exclusivitate pentru Click!, care este tradiția de la care nu se abate niciodată în Timișoara, în pragul sărbătorilor de iarnă.


  • Click!: Dan, ce îți place să ai pe masa de Crăciun? Ești gurmand? Care sunt preparatele tradiționale preferate?

Dan Negru: Contează mult cine e la masă și nu neapărat ce e pe masă. Dacă sunt ai mei la masă, suntem toți. E totul bine. Da, sunt un mare gurmand, chiar dacă nu se vede. Am arderi bune și am făcut mult sport în viața mea, probabil asta mă ajută să nu pun kilogramele de la mesele copioase. Sunt gurmand. De obicei, tăiem porcul acasă la socrii mei, la Ineu, sau acasă în satul bunicilor mei, la Bobda, aproape de Timișoara. Și ritualul tăierii porcului îl știu de când eram eu mic și îl dau mai departe. Când eram mic, când mă trezeam, porcul era deja tăiat. Acum, când copiii mei se trezesc, porcul e deja tranșat. Îmi plac obiceiurile care se transmit din generații. Crăciunul e cel mai bun motiv. 

  • Știu că mergi des cu familia în Egipt. Aveai ceva programat în acest sens de sărbători și ai fost nevoit să îți anulezi vacanța?

Acolo mi-am recuperat banii de vacanță. Da, o aveam plătită, dar mi-am luat banii înapoi. Sper ca lumea să revină la vacanțe, la călătorii. E trist altfel. Cred  că va urma o explozie a călătoriilor și a vacanțelor atunci când totul se va termina. 

  • Cum e Crăciunul în familia lui Dan Negru, de obicei? Și cum va fi anul acesta?

Anul acesta e ca de obicei. Acasă, cu ai mei. Așa a fost dintotdeauna și pandemia nu ne-a schimbat obiceiurile. Casa mea de fapt e la Timișoara și de vreo 20 de ani am venit în delegație la București, de unde n-am mai plecat acasă. Aștept și momentul ăsta, al întoarcerii acasă. Până atunci, petrecem Crăciunul când la Timișoara, când în București. Dar, acasă. 

Citește și:

De ce nu se îngrașă niciodată Dan Negru. Are un ritual pe care îl respectă de 20 de ani

Dan Negru construieşte case de vacanţă «anticoronavirus». "A cumpărat 10.000 de metri pătrați, are deja clienţi"

 

 
 
Loading...