O nouă săptămână, o nouă demascare la Masked Singer România. De data aceasta este vorba despre Elena Băsescu. Aceasta a acceptat invitația celor de la PRO TV și a intrat în pielea unui personaj cuceritor, Unicornul. Despre întreaga experiență și despre cum s-a pregătit pentru emisiune, EBa a povestit într-un interviu pentru Click!


  • Te-ai pregătit intens pentru acest moment. Cât de complicat a fost să dai viață acestui personaj? 

Ideea show-ului era să ne comportăm cât se poate de autentic. Am făcut doar pregătire pentru cântat, nu şi pentru prezenţa scenică şi dans. Cât despre identificarea cu personajul, am noroc că am două fetițe – desenele animate My Little Pony nu sunt doar la televizor, ci şi pe figurine, păpuşi sau hăinuţe. Trebuie însă să recunosc că, de la început de când producătorii mi-au propus personajul Unicornul, masca şi costumul în sine m-au cucerit.

elena-basescu.jpg

elena basescu si codin maticiuc la masked singer romania
Elena și Codin se cunosc de ani buni
foto: PRO TV
  • Poți sa compari această experienta cu ceea ce faci tu în mod normal? A fost mai greu sau mai simplu să te pregătești pentru asta?

Nu. Tocmai asta a fost şi ideea – să ies din zona mea de confort şi să fac ceva cu totul diferit. Dar nu e neapărat cel mai ușor lucru să faci asta când știi că se vor uita sute de mii sau milioane de oameni la tine. La fel este și în politică, doar că acolo este un teren pe care îl cunosc de mulți ani. Mă simt mai confortabil să vorbesc într-un sacou și o pereche de pantaloni decât să cânt într-un costum de unicorn. Ce este similar cu lumea politică este că și acolo, ca și la Masked Singer, cu greu ne putem da seama ce se ascunde sub măștile celor din fața noastră.

  • Ce crezi ca te-a dat de gol?

Cred că indiciul cu ”Copiii căpitanului Grant”, cartea pe care Unicornul o citește copiilor în beta de indicii. Deci, legătura cu faptul că sunt mamă a fost făcută imediat. În plus, mereu când se pregătea Codin să spună ceva despre personajul meu, avea întipărită pe faţă expresia aceea: „te cunosc de undeva, dar nu ştiu unde să te iau”.
 

 
 
Loading...