Are 26 de ani și toată lumea la picioare. În plus, este îndrăgostită lulea de iubitul său, la fel de celebru ca ea! Se pare că Lidiei Buble și lui Răzvan Simion (39 ani) le priește de minune izolarea. De ce? Pentru că au timp mai mult pentru ei, ni s-a confesat artista, într-un interviu exclusiv pentru ziarul Click! Iată ce face Lidia Buble cu iubitul ei de când stau mai mult acasă! Dă chiar de bănuit că își dorește cât mai repede copii cu acesta!


Click!: Lidia, cum te-a afectat această criză prin care trecem acum?
Lidia Buble: Exceptând pauza de evenimente, eu sunt de părere că nu m-a afectat, ci mi-a oferit și oferă timp pentru mine și relația pe care o am. Această perioadă este una prielnică, pentru că mă pot relaxa, citi, face lecțiile de canto și ideile de noi piese fără a fi presată de timp. Mai mult de atât, îmi aloc timp pentru sport, aproape zilnic, gătesc tot felul de bunătăți. Recent, am preparat prăjitura Raffaello, învățată de la mama mea, dulcele meu preferat pe care mi-l făcea, când mergeam acasă.

img_3363.jpg

lidia buble
Lidia Buble trăieşte o poveste de dragoste alături de Răzvan Simion
Foto Arhivă personală

Cum stai cu moralul ? Ai stat în casă în izolare sau ai mai ieșit?
După cum mă știți, eu sunt o persoană cu un moral ridicat, orice ar fi. Așa sunt și acum, pentru că iau izolarea ca timpul pe care nu l-am avut, pentru a-l petrece în liniște, acasă, alături de iubitul meu. Ies rar, atunci când trebuie să mai cumpăr anumite alimente necesare. În rest, respect regulile impuse și stau cuminte în casă și ies prin curte, la aer, soare.

img_3364_1.jpg

lidia-buble-in-costum-de-baie
Lidia are o formă fizică de invidiat
Foto Arhivă personală

Ce noutăți pregătești?
Urmează să lansez o piesă nouă, cât de curând, o surpriză pe care abia aștept să o divulg.
Cum îți petreci timpul acasă? Ești împreună cu Răzvan, în casă? Toată lumea se ceartă mai des în această perioadă, pentru că petrec mai mult timp împreună. La voi cum e? Cât de intens?

img_3368.jpg

lidia-buble-si-razvan-simion
Lidia susține că Răzvan este iubirea vieții sale
Foto Arhivă personală

Suntem izolați împreună, bineînțeles! (râde) Noi avem activități diverse, de la gătit împreună, vizionat serialele preferate, până la relaxat pe terasa casei noastre. Și, nu în ultimul rând, ne petrecem mai mult timp acum, alintându-ne și răsfățându-ne. Poate, cine știe, când ieșim din izolare, ieșim 3!  Spre uimirea unora (sau nu ), ne înțelegem mai bine ca oricând, și, da, izolarea ne-a apropiat și mai mult. Așa că, de unde atâta ceartă, când noi fructificăm timpul în iubire din belșug?!
La un moment dat s-a zvonit că nu mai sunteți împreună! Cum comentezi aceste știri?

img_3367.jpg

lidia-buble-si-razvana-simion
Solista mărturisește că autoizolarea contribuie la consolidarea relației pe care o are cu prezentatorul
Foto Arhivă personală

Gura lumii nu o poți astupa, iar noi suntem mai bine ca oricând. Cred că, din plictiseală sau pierdere de vreme, lumea comentează și așa ceva, dar am învățat să nu mai ascult părerile (mai ales, negative) altora.
Cum îl descrii pe iubitul tău?
Omul pe care Dumnezeu mi l-a adus în viața mea, cu care mă completez personal și profesional. El este dragostea vieții mele!
Când vine nunta mult așteptată? În 2021?
Când va fi momentul, anunțăm, nu ținem secret!

 

Citește și

Lidia Buble, cadouri de lux la 26 de ani! Cum și-a surprins Răzvan Simion iubita, de ziua ei

Răzvan Simion a vorbit despre divorț, fosta soție îi dă replica: «Mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră»

 

 
 
Loading...