Anul trecut a fost cel mai bun concurent, reuşind să câştige marele premiu, însă iată că Ionuţ Oase Dongo se descurcă perfect şi în calitate de coprezentator, alături de Gina Pistol şi de Marius Damian, la reality-show-ul “Asia Express” (Antena 1). El ne-a povestit despre toată această aventură, dar şi despre perioada de izolare la domiciliu.


  • Click!: Ce faci, în această perioadă, acasă?

Oase: Ca toţi oamenii, de altfel, am luat o pauză. Stau acasă, mă joc foarte mult şi mai fac live-uri pe Instagram. De duminică până miercuri sunt cel mai fericit pentru că mă uit la emisiunea Asia Express şi pot să văd şi eu ce au făcut simpaticii Ginei prin probe şi misiuni.

  • Ai închis localul inaugurat anul trecut?

Barul este închis momentan, însă uneori mă mai apucă melancolia şi trec pe acolo ca să ud măcar florile. Aştept şi eu să se termine toată nebunia asta, căci am în plan să dau o mare petrecere de deschidere. Să recuperez puţin din timpul acesta, în care am stat doar în casă.

  • Cum a fost experienţa de la “Asia Express”? Ai muncit, dar te-ai şi plimbat.

Tot ce am văzut şi trăit în “Asia Express” este o binecuvântare. A fost şi din postura de concurent, dar şi din cea de coprezentator, două posturi foarte diferite, de altfel. În plus, abia acum am realizat ce înseamnă producţia acestui show, câţi oameni sunt în spate, ce desfăşurare de foarte sunt, e ceva ireal. Cât am fost concurent nu am realizat lucrurile astea, eram mereu pe fugă, eram doar noi cu operatorul şi reporterul, era greu să îmi imaginez câţi oameni muncesc pentru fiecare misiune pe care noi trebuie să o facem. Însă cred că din orice postură, acest show este poate cea mai tare experienţă posibilă. Dacă ştii la ce să te uiţi atent, ai foarte multe de învăţat. Şi de data aceasta, ca şi în sezonul în care am participat, m-am distrat teribil.

12-3.jpgb_.jpg

Nu i-au plăcut nici gustul, nici mirosul
  • Ai avut alături de tine un ghid, păstrezi legătură cu el?

Am avut doi ghizi, unul în Filipine şi un altul în Taiwan. Încă ţin legătura cu ei. Povestim, postăm poze de acolo, ne mai aducem aminte împreună de lucrurile pe care le-am trăit în Asia. S-a legat o prietenie foarte frumoasă între noi.

  • Ai slăbit ediţia aceasta?

Nu ştiu dacă am slăbit, sincer să fiu. Şi nici nu ştiu câte kilograme am acum. Eu mă simt foarte bine în pielea mea aşa cum sunt şi nu mă cântăresc niciodată.

  • Ai avut o echipă preferată? Păstrezi legătura cu ei?

Toate echipele au fost foarte bune. Este greu să ai o echipă preferată când toţi sunt aşa diferiţi, asta e şi frumos în acest show. Concurenţii se completează, reacţionează diferit în situaţiile critice. Unii râd, alţii plâng, iar eu i-am înţeles mai bine ca nimeni, doar am trecut şi eu prin ceva similar. Cred că toate vedetele din sezonul ăsta au avut momentul lor pe scenă, ca să zic aşa. Mie mi s-au părut toţi super tari. Încă ţinem legătura, da. Cu câţiva dintre ei eram prieten de foarte mult timp.

  • Dar cu Gina Pistol?

Da! Cu Gina chiar vorbesc mereu, ea m-a ajutat foarte mult sezonul asta, care a fost o provocare, cel puţin la fel de mare pentru mine. E o fată foarte faină, mereu glumim, mai povestim diverse chestii amuzante de pe la filmări.

  • Ce ai mâncat special, în Asia?

Am încercat multe preparate tradiţionale, atât în Filipine, cât şi în Taiwan. Au fost destule tentaţii culinare în ambele ţări, deşi în Filipine mă săturasem de faptul că orice preparat era uşor dulceag (ei folosesc foarte mult zahăr când gătesc). Am avut şi ocazia, dar şi regretul instant să încerc balut, acel ou fertilizat de găină sau raţă care are în interior un embrion aproape dezvoltat. Mi se ridică pielea pe mine şi acum când mă gândesc. Nu aş mai repeta experienţa.

  • Ce îţi place să mănânci şi ce găteşti?

Nu ştiu deloc să gătesc, chiar sunt anti talent în bucătărie. Mulţi prieteni mi-au spus că sunt efectiv un dezastru când vine vorba de gătit. Mănânc cam orice, sincer, şi în cantităţi destul de mici. Chit că nu se vede.

 
 
Loading...