Fost solist în trupa "Gaz pe foc", actor și prezentator TV, Lucian Viziru (45 de ani) este plecat de 7 ani în Germania, unde a luat viața de la zero, alături de familie.A obținut licența de antrenor ATP și, pe lângă alți copii, îl pregătește și pe fiul lui, Mihai, care este un adevărat campion în mai multe domenii, nu doar la tenis.


  • Click!: Ce faci, Lucian. Unde ești acum?

Lucian Viziru: Sunt în Germania, unde sunt izolat cu familia mea.

  • Fiul tău, Mihai, îți știe trecutul artistic, că ai cântat în Gaz pe foc? I-ai arătat filmări cu tine? El ce talente are?

Începe să mă întrebe, de arătat nu i-am arătat eu nimic, dar caută singur pe net. Păi ce să-ți zic să nu pară că mă laud? A câștigat doi ani la rând trofeul pentru cel mai bun jucător de tenis din regiunea în care locuim (landul Baden-Württemberg), a luat locul doi la maratonul orașului, are concerte de pian în fiecare an și la școală e cel mai bun din întreaga școală la limba engleză. (n.r. Mihai are 10 ani și trei luni).

  • Multă vreme ai cântat în trupa Gaz pe foc. Mai ții legătura cu foștii colegi?

Doar cu Andrei Roșu și Răzvan Iacob. Cu Andrei îmi scriu din când în când pe net. Cu Răzvan, care a fost și colegul meu de banca din clasa întâi, vorbesc chiar și la telefon și asta destul de des.

  • Te-ai gândit că ai putea relua cariera de cântăreț?

Mă apucă nostalgiile din când în când, dar cred că e bine să-i mai lăsam și pe cei mai tineri, la 45 de ani cred că aș fi penibil cu cămașa desfăcută și dat cu ulei pe piept. Dacă aș mai cânta, ar fi cu totul alt gen de muzică. Cu accent pe dacă.

  • Puțini știu că, la un moment dat, și fratele tău a încercat să cânte în trupa "DA" și chiar l-ai ajutat ...

Augustin nu-și aduce aminte cu mult drag de experiența aceea, l-am cam traumatizat cu cântatul și dansatul pe scenă și în fața camerelor. El nu prea se pricepea la chestii dintr-astea. Dar se pare că l-au ajutat să se dezvolte în continuare că actor. Cel puțin așa îmi place mie să cred.

  • Cât de des vorbiți, ți-ai văzut nepoata?

Vorbim zilnic. Doar online am vazut-o.

  • Multă vreme ai făcut televiziune și apoi ai fost actor în "Inimă de țigan" și "Regina". De acele vremuri nu îți e dor?

Uneori îmi e, dar a fost decizia mea să mă retrag din showbiz pentru o viață de familie. Mi-ar plăcea să prezint știri sportive, pe asta n-am făcut-o până acum!

  • Ai mai primit oferte de a juca în seriale, filme?

Oferte au mai fost și atunci, ba chiar și înainte de pandemie. Am vrut însă, să mă retrag.

3-viziru_lucian-augustin.jpg

Lucian nu şi-a mai văzut fratele, pe Augustin, de 4 ani
  • În 2015 ai participat la reality-show-ul "Ferma Vedetelor", alături de fratele tău. El s-a întors anul trecut și a câștigat. Tu ai mai participa la un astfel de show?

Aș participa, poate la un alt format, deși cred că eu n-am stofă de genul ăsta de reality show-uri. Mie-mi place cu scenariu, regizor, personaje. N-am găsit motivația necesară pentru a mă implica mai mult în genul acela de emisiune.

  • Ce faci în timpul liber?

Fac TikTok și am canal de YouTube (Lucian Viziru oficial) și Instagram, mai fac lucruri și pe Facebook, îmi place că mă joc de-a actoria “la liber” și pot să le transmit oamenilor care mă plac câte ceva din viața mea. Pentru mine TikTok-ul este ca o întoarcere în timp, la vremurile în care prezentăm emisiuni, pentru că fac LIVE-uri de 3,4 ori pe săptămâna, cânt, interpretez personaje și toate astea în funcție de timpul pe care îl am.

1-viziru-mihia_fiu_ema_sotie.jpg

Lucian Viziru, soţia sa, Ema, şi fiul Mihai s-au stabilit de 7 ani în Germania

Citește și:

Plecat de 7 ani în Germania, Lucian Viziru, și-a încheiat socotelile cu țara natală: “Nu vreau să mai aud de România”

EXCLUSIV pentru OK!: Ema şi Lucian Viziru, despre acomodarea în Germania şi cum traversează această perioadă de criză

 

 
 
Loading...