La 45 de ani, fosta vedetă a postului Acasă este o femeie împlinită care a reuşit să slăbească 50 de kilograme cu ajutorul a două diete diferite: regimul de 13 zile al clinicii Mayo şi regimul disociat.


Irina Reisler a lansat pe 3 octombrie cartea „De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit!” şi ne-a povestit cum a slăbit, cum se menţine şi ce face de când nu mai prezintă emisiuni tv.

Click!: Ai lansat cartea „De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit!” la editura Lifestyle Publishing. Ce le poţi spune celor care o vor cumpăra?

Irina Reisler: Am scris această carte cu vârful inimii mele. Am aşternut pe hârtie emoţii intime, bătăi ale inimii mele. Aşa că vă voi ruga să citiţi cartea cu inima, în aşa fel încât inimile noastre să se întâlnească, într-o scânteiere de magie. Acea magie pe care obişnuim să o numim „Iubire”.

v212-13-vedete-01-irina-reisler.jpg

Irina Reiseler are acum în jur de 50 de kilograme

Nu îţi e dor să apari din nou în faţa camerelor tv?

Colaborez cu presa scrisă, cu mediul online, cu cei de la PRO TV, din postura de invitat. La „Vobeşte lumea”, lucrez cu copiii pe care îi cunosc de când eram la Acasă…

De ce te-ai îngrăşat?

Pot spune, fără nici o jenă, aşa cum am scris şi în carte cu cuvinte dure, pentru că am mâncat orice, oricând în spatele paravanului numit sarcină. Sarcina a pornit de la 67 kg şi a ajuns la 100 kg din nepăsare. A fost practic singura perioadă din viaţa mea când nimeni nu mi-a spus să nu mai mănânc sau „Vezi că apari pe post şi trebuie să ţii dietă!”. Am mâncat la liber fără nici un fel de conştiinţă.

v312-13-vedete-04-irina-reisler-cu-soacra.jpg

Soacra Irinei a venit la eveniment și a primit o carte cu autograf

Câte kilograme ai acum?

Am slăbit 50 kg, însă acum am 56 kg şi cumva oscilez… mai pun, mai scad câteva kilograme, în jur de 50 de kilograme. Am învăţat cumva să-mi controlez greutatea.

Faci şi sport?

Nu fac deloc sport. E minusul meu. Nu am vibrat niciodată cu asta. Anisia (18 ani), fiica mea, face sport, de trei ori pe săptămână la sală, face masaj, se alimentează corect... A „furat” meserie de la mine.

Ai alimente pe care nu le mănânci?

Mănânc de toate, combinând grupele alimentare. Am slăbit atunci ţinând două diete. În 2002 nu existau nutriţionişti, sistemul acesta bine pus la punct acum. Şi am apelat la două diete universale, regimul de 13 zile al clinicii Mayo şi a fost urmat de regimul disociat - trei zile vegetale, trei zile proteine animale - pe care îl cunoşteam de la un medic invitat în emisiune.

v412-13-vedete-03-irina-reisler-familie.jpg

Vedeta a fost susținută la lansarea cărții de fiica ei, Anisia, de mama ei şi de soţul Marius Căpitanu

Cu ce te ocupi în prezent?

Din 2011 conduc o mică clinică de estetică, manageriez un magazin online de cosmetice, scriu pe site-urile mele de nutriţie, fac voluntariat pe platformele sociale, pe forumul meu şi ofer sprijin psihologic persoanelor care îşi doresc să slăbească. Din 2016, a apărut o nouă pasiune: lucrez şi bijuterii. Fac multe şi le fac cu multă bucurie şi nu le simt ca pe un efort.

Ce urmează?

După cartea „De la 100 la 50 de kilograme: vreau, pot, fac, pentru că merit!”, i-am promis Ionelei Bănărescu (producător tv – n.r.) că voi scrie o carte de poezie. Aş vrea să fac un site pentru bijuteriile mele, mi-ar plăcea să învăţ să lucrez şi metalul. Dorm foarte puţin, cam trei-patru ore pe noapte. Mai ieşim, cu soţul şi cu fiica noastră. Cu Marius, soţul meu, suntem împreună din 1996, de când eu eram în probe la Ştirile PRO TV, iar el era editor de imagine. Ulterior, a devenit producător şi a produs inclusiv emisiunile mele. Practic, noi am fost tot timpul unul cu altul, iar lumea ne întreabă dacă nu ne plictisim mereu împreună. Ne este foarte bine aşa şi nu am fi ce suntem dacă ne-am separa.

Teo Trandafir şi Ozana Barabancea au slăbit după ce şi-au micşorat stomacul

În ultimii ani, tot mai multe vedete au slăbit fie prin diete, fie prin operaţii de micşorare a stomacului. 

La intervenţie chirurgicală au apelat atât Teo Trandafir, gazda emisiunii „Teo Show” (Kanal D), cât şi soprana Ozana Barabancea, actriţă, solistă şi jurată la emisiunea „Te cunosc de undeva” (Antena 1).

Teo a fost prima care a apelat la această operaţie şi a dat astfel jos 40 kg, iar Oazana a povestit că vrea să ajungă la greutatea pe care o avea în liceu şi a dat jos şi ea peste 40 kg.

 
 
Loading...