Una este vedetă Antena 1, cealaltă, sora ei mai puțin celebră și corporatistă. Nu suntem deloc lipsiți de respect, doar repetăm gluma simpatică dintre acestea, perfect conștiente de cine dintre surorile Geamănu este recunoscută pe stradă.


Altfel, ne-am rezumat să asistăm neputincioși la un schimb de replici mai mult simpatic, dar și tăios, pe alocuri, între aceste oltence vulcanice. Să curgă, așadar, amintirile!

Octavia despre Luciana, vă rog!

Octavia: Luciana este mai mică cu doi ani și jumătate decât mine. Este total diferită de mine, a terminat matematică pură cu bursă și lucrează într-o multinațională. Și este pentru prima dată la o ședință de machiaj, iar acesta este primul nostru pictorial împreună. Nu s-a machiat profesional nici în ziua nunții ei (a fost căsătorită timp de cinci ani). Atunci eu am machiat-o superb, s-a uitat în oglindă și a zis: „Nu sunt eu, șterge-mă!“.

Luciana, vrei să ne spui despre sora ta lucruri pe care noi n-am avea de unde să le știm?

Este cea mai bună mămică, dar bine, are și cel mai cuminte bebeluș și asta o ajută. Este cea mai bună soră, nu mi-aș dori să am o altă soră. Este acolo când am nevoie, iar critica venită din partea ei e constructivă. Ne bucurăm că ne avem una pe alta.

Luciana, versiunea ta despre distracții și cine dintre voi era mai ahtiată după ele care este?

Luciana: Octavia era cu distracțiile. Eu eram un pic mai cuminte, până am plecat la facultate. Dar nu am depășit niciodată vreo limită, am fost genul de copii pe care și-i doresc orice părinți. (râde)Așa zicem noi. Cu mici excepții. Ca firi, și acum, și atunci, eram total opuse. Una era mai la locul ei, una era un pic mai nebună, făcea mai multe prostii.

Vezi aici continuarea acestui interviu!

 
 
Loading...