Simpatica solistă, care mai nou face parte din echipa emisiunii "Vorbește lumea", de la Pro TV, ne-a povestit cum i s-a schimbat viața după ce s-au ridicat restricțiile de coronavirus. Mai ales pentru că Theo Rose, pe numele ei adevărat, Theodora Maria Diaconu (23 de ani), n-a apucat să guste din succesul dobândit pe vremea pandemiei, când a lansat cele mai tari piese.


 • Click!: În ultima vreme vorbește lumea că...

Theo Rose: Vorbește lumea că e o perioada extraordinară, foarte aglomerată dar încă am resurse.

 • Dată trecută ne spuneai că tu n-ai apucat, înainte de pandemie, să ai concerte, să fii mereu pe drumuri...

Da, așa e. Acum văd ce înseamnă, am înțeles ce înseamnă solicitarea glasului, a organismului, a sistemului nervos. Dar fac față, cineva de acolo de sus, Dumnezeu, cred că e cu mine și mă ajută să fac față, pentru că trebuia să văd ce înseamnă greul asta. Mi-am dorit cariera asta de mică, trebuie acuma să și văd cât pot să duc. Și asta se întâmplă acum.

 • Ai mai avut experiențe în televiziune dar acum faci parte din echipa emisiunii "Vorbește lumea".

Da, au fost mai multe proiecte, iar anul trecut a fost "Bravo, ai stil!". Iar acum am lansat și o piesă, "Vorbește lumea", cu colegii mei din trupa Kana Jambe, domnul Dan Bursuc a fost cu ideea.

 • Nici bine nu s-au ridicat restricțiile și tu, pentru că ești pe val, ai avut deja o mulțime de concerte.

Da, așa e. Am avut o mulțime de concerte, evenimente, încerc să mă ocup și de proiectele solo, pentru că este nevoie să dau ceva materiale pe Youtube. Reușesc să fac față, mai pe vitamine, mai pe perfuzie, Dumnezeu e acolo. O perfuzie cu vitamine din când în când să știi că face bine. Adică mă duc pe picioarele mele și sunt foarte fericită când fac acest lucru. Nu e niciun secret, tocmai ce ți-am dezvăluit acest lucru.

 • Urmează și câteva colaborări?

Sunt deschisă, vor urma piese pop, cu nume mari și nu numai, cu nume fresh și mișto. Voi vedea cu ce oameni talentați voi mai colabora. Pregătesc muzică pop, dar și o surpriză de altă natură pentru cei care știu că asta așteaptă. Piese de vară, cu care să întrețin atmosfera la petreceri, pentru că trebuie să vin și acolo cu materiale. Sunt pregătită, crede-mă, am muncit mult, da-mi place tare ce se întâmplă.

 • Ce face iubitul tău, Alex? Te-a cerut de soție?

Alex e la muncă... da nici nu visez la chestia asta. Se întâmplă lucruri în viața mea, nu știu dacă asta m-ar face fericită acum. Suntem bine, viețile noastre personale, profesionale sunt OK, nu stau acum să-mi fac planuri, că n-am timp. Dacă o fi o perioadă în care să meargă așa și așa cu muzică, o să zic hai să mai facem și noi un eveniment.

theo_rose_si_alex.jpg

Theo Rose și Alex, iubitul ei
foto: Instagram
 • Ai concerte peste hotare?

Da, au început ofertele, urmează să plec la Paris. Suntem fericiți că românii de afară vor să ne cheme la evenimente, chiar dacă e costisitor.

 • Ai început să pui bani deoparte?

Da, normal, pentru că îmi doresc și eu un loc al meu, casa mea, mașina mea. Stau în chirie, dar am și casa părinților de la țară, pot să mă duc oricând, dar vreau să investesc într-un loc al meu care să-mi asigure mie un confort al meu. Nici mașină nu am, dar am carnet de cinci ani. Are Alex două, una de serviciu, una personală. Iubitul umblă cu mașina de muncă și eu cu cealaltă, nu-l incurc și nu sunt pe interes.

 • Copil îți dorești?

Nu copil, ci copii, mai mulți. Sunt înnebunita după copii, ați văzut și voi ce lipici am avut la Erin, fiica lui Sore. Ce o vrea Dumnezeu, dar eu sper că nu acum, ci peste doi ani așa, pentru că abia ce am intrat în proiectul "Vorbește lumea" și Cove e terorizat că toate femeile care vin și se așează aici pe scaun, ca ajutorul lui, rămân însărcinate. Mă emoționează tare copiii, îmi plac mult copiii și de preferat să am și eu peste vreo doi ani, să-mi asigur și eu un rost aici.

 • Ai visat vreodată să fi coprezentatoare la "Vorbește lumea"?

Eu am visat să fac parte din lumea asta, nu știu dacă am visat punctual rolul asta, dar vreau să-ți spun că mă regăsesc extraordinar de tare, e o chimie foarte mișto între noi toți, nu a fost nici măcar un clinci și am fost sinceră de data asta. Pentru că peste tot pe unde am fost au existat mici conflicte sau erau niște săgeți aruncate de la distanță, niște antipatii micuțe. Aici nu se pune problema de așa ceva. Vreau să-ți spun că îl apreciez pe Cove foarte tar,e pentru că are răbdare și crede în noi, ne dă șansa să vorbim, să ne exprimăm, nu m-a oprit niciodată din a-mi spune părerea. Ba dimpotrivă, mă susține și mă încurajează să o fac. E un privilegiu să pot să stau pe aici pe lîngă el și să învăț meserie.

 • Nimic nu e întâmplător și poate ți-ai dorit cândva un astfel de proiect...

Bine, mi-am dorit un proiect de televiziune, n-am știut că va fi "Vorbește lumea", însă am ajuns aici și sunt tare fericită. Și se vede la televizor că sunt fericită. Și sunt fericită să mă văd fericită. Adică e un job extraordinar, care mi-a dat un nou sens de a mă trezi dimineața.

Citește și:

Theo Rose, despre povestea de iubire cu nepotul lui Nea Marin: "Căsătoria a început să mă cam sperie"

De ce a dat Theo Rose folclorul pe manele: ”A fost pentru prima dată când au aruncat cu bani pe mine”

 

 
 
Loading...