Veste tristă pentru fanii actorilor Victoria Răileanu, Micky din serialul "Vlad" (PRO TV), și Conrad Mericoffer, Bobby din "Sacrificiul" (Antena1). Cei doi au pus punct căsnicie anul trecut, în mare secret, însă au rămas amici. Actorul Conrad Mericoffer ne-a povestit luni (29 iunie), la Gala Premiilor Gopo, despre această despărțire neașteptată.


  • Click!: Se zvonește că tu și Victoria Răileanu nu mai formați un cuplu. Este adevărat? Au surprins-o paparazzi luând masa cu altcineva...

Conrad Mericoffer:  Da, este oficial deja. Dar asta cu pozele a fost după ce ne-am despărțit noi.

  • Dar când v-ați despărțit oficial?

Anul trecut. Dar am fost foarte discreți. Am ieșit cu copilul împreună la câteva evenimente. Nu ne place să ieșim în evidență. Ce era să facem? Să ieșim să punem poze cu noi singuri pe canapea? Și să scriem că ne-am despărțit?

  • Și în ce relații ați rămas?

Suntem prieteni. În continuare avem o relație frumoasă de prietenie și ne înțelegem la fel de bine, nu există râcă între noi.

  • Motivele nu au fost legate de carierele voastre.

Niște tensiuni acumulate de-a lungul timpului.

  • Fiul vostru la cine stă?

Carol stă și la mine și la ea. Avem custodie comună.

  • Și ți-ai refăcut viața?

Ce să refac, că nu era mare lucru. Mi-am continuat viața cu proiectele pe care le am. Am terminat de filmat pentru "Sacrificiul" și am scris la scenariul noului serial, de la toamnă, alături de Radu Grigore, Simona Macovei și Bianca Mina. Am început să scriu la proiectele mele de film pe care le-am lăsat sub cearșaf și fac mult sport. În izolare mi-am descoperit pasiunea de a sta cu mine. Primele zile a fost nasol, apoi m-am regăsit. Îmi este dor de prieteni, de teatru, de filmări.

6-7vedete_3-col-victoria-raileanu-sot.jpg

Victoria şi Conrad s-au întâlnit la Facultatea de Teatru

Cum a început povestea celor doi

Victoria Răileanu ne povestea în urmă cu numai doi ani despre partenerul ei de viață. “Soţul meu are un nume austriac, se numeşte Conrad Mericoffer, ne-am cunoscut în facultate, suntem împreună de cinci ani. Am fost colegi de facultate, dar n-am avut treabă unul cu altul, am lucrat destul de puţin împreună, ne apreciam profesional şi altfel, un pic. Lui îi plăcea de mine şi mie de el, dar în perioade diferite, niciodată în acelaşi timp. După ce am terminat facultatea, iar el, masterul am intrat în acelaşi grup de prieteni şi ne-am cuplat. Avem un copil, pe băieţelul nostru îl cheamă Carol", ne-a spus Victoria in urmă cu doi ani.

Citește și:

Lucrează la televiziuni rivale, dar se iubesc cu patimă

INTERVIU Victoria Răileanu, despre tortura din VLAD, filmată la Jilava: "Am stat udă leoarcă două zile la rând"
 

Loading...