La nici 24 de ore de la despărțirea de partenera sa, un concurent își mărturisește slăbiciunea în fața ispitei, în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție Insula Iubirii.


Au venit încrezători în ei și în relațiile lor pentru a se supune celui mai greu test, însă pentru unii concurenți acesta s-a dovedit și mai dificil decât ar fi crezut. Unul dintre concurenți încearcă astfel să se justifice și mărturisește că Insula Iubirii i-a găsit punctul slab. ”Cred că toate se întâmplă cu un sens în viață. Asta e, ce să fac, trăiesc clipa. Jur că dacă eram cu altă ispită nu mă atingeam, dar te-au adus chiar pe tine!”, a spus unul dintre concurenți după doar 24 de ore petrecută alături de ispite.

Cine este Teodora de la Insula Iubirii. S-a despărțit de iubitul pompier?

Sezonul nou de la Insula Iubirii a început din prima cu tensiuni și neînțelegeri, iar după o primă ediție, Teodora și Eusebiu au arătat lumii cum arată o zi din viața lor de cuplu, dar și cum reușesc să se ascundă de camerele de filmare pentru a-și arunca vorbe dure.

Teodora Mocanu în vârstă de 34 de ani a pus accentul pe dominarea iubitului în cadrul emisiunii. Deși atunci când se aflau în camerele personale ei își vorbeau destul de impunător, atunci când se aflau în fața camerelor de filmare, cei doi își vrbeau doar în cunvite de dragoste. Astfel că, Teodora Mocanu și Eusebiu nu au ținut cont de faptul că și camerele personale unde au fost nevoiți să petreacă 24 de ore, se aflau camere de luat vederi amplase în locuri nu foarte vizibile. 

Cariera Teodorei Mocanu este una de admirat, așa cum a recunoscut și ea în cadrul emisiunii, «televiziunea este pasiunea mea», noua concurentă de la Insula Iubii este moderator tv al emisiunii «Oameni cu stil», difuzat la un post local din Galați. În cadrul emisiunii, Teodora de la Insula Iubirii adună artiști, interpreți de muzică ușoară, scriitori, etc. pentru a le promova talentele și pentru a-i aduce mai aproape de public. Ea este foarte pasionată de locurile exotice, astfel că, participarea la emisiunea Insula Iubirii a fost nu doar o provocare de cuplu, ci și o experiență de viață și un timp de relaxare. 

 
 
Loading...