Din 4 martie, prezentatoare Tv, Mirela Boureanu Vaida a revenit pe micile ecrane cu o nouă emisiune, spre încântarea fanilor săi. Ea este gazda emisiunii „2k1”, iar în prima ediție au fost invitați doi cântăreți celebri și soțiile lor.


CRBL și Kamara au decis să-și ia frumoasele soții și să participe la concursul televizat de la Antena 1, prezentat de Mirela Boureanu Vaida. „2k1” este un quiz-show matrimonial unde cuplurile participante sunt supuse unor provocări, iar în funcție de cât de bine se descurcă, sunt premiate. În noua emisiune, la care pot lua parte și vedete din showbizul românesc, cuplurile au șansa de a se cunoaște mai bine și de a lucra împreuna, „Ca unul singur”, pentru a avansa în concurs.

crbl.jpg

crbl
CRBL este mândru de felul în care gătește soția sa
Foto: captură foto/Antena 1

CRBL și soția lui și Kamara și partenera sa de viață au avut parte de câteva întrebări ceva mai incomode care i-au pus puțin în dificultate, dar au stârnit și amuzamentul.  Cuplurile au trebuit să-și ofere părerea cu privire la implicarea soacrelor în căsnicia lor și, ca întotdeauna, CRBL și-a dovedit pragmatismul: „Păi ce, eu cu soacra am iubire?”

kamara.jpg

kamara
Kamara, alături de soția sa
Foto: captură foto/Antena 1

O altă întrebare care a atins un punct sensibil a fost cea referitoare la „primul defect pe care l-au observat la soție”. CRBL s-a legat de faptul că soția sa avea ceva probleme cu limba română, având în vedere că ea este din Republica Moldova: „Încă mai are momente în care trebuie să-mi dau seama unde e subiectul”, a mărturisit CRBL.

Loading...