Parastas de 3 ani la mormântul lui Ioan Gyuri Pascu din cimitirul orașului Agnita, județul Sibiu. Prietenii s-au strâns în cimitirul din Agnita în jurul orei 13.00, unde a avut loc și o slujbă de pomenire.


Ioan Gyuri Pascu, care a murit în 2016 la 55 de ani, în urma unui infarct, a fost comemorat joi, 26 septembrie, de prieteni și de apropiați la cimitirul din Agnita, unde este înmormântat. Prietenii, dar și o parte din colegii alături de care a cântat de-a lungul timpului, au venit să marcheze cei 3 ani de la moartea sa, mai întâi la ora 13.00 la parastasul de la cimitir, unde a avut loc și o slujbă de pomenire, apoi seara, de la ora 19.00 cu un spectacol.

Printre cei care au venit la cimitir s-au numărat Ivan Patzaichin și soția acestuia, dar și artiști ca Ioan Oliu sau Radu Captar. De la ora 19.00, la Casa de Cultură „Ilarion Cocişiu” va avea loc cea de-a treia ediție a concertului memorial „Din dragoste pentru Gyuri”, unde vor cânta artiști precum Emeric Imre, Cristi Dumitrașcu, Mircea Rusu, Dinu Olărașu. De la eveniment a lipsit soția regretatului artist. Daniela Maria Marin a spus că nu este de acord cu comemorările.

1/5
Citește și:
Loading...