La o lună după ce a fost ”salvată” din mâinile tatălui violent, Ioana Boureanu continuă să aibă acelaşi stil de viaţă. Adolescenta de doar 15 ani se bucură de toată libertatea de când locuieşte la mama ei. Apropiaţii acesteia spun că se distrează în cluburi până dimineaţa, fumează şi consumă alcool.


”Când pisica nu-i acasă, joacă şoarecii pe masă”- acest proverb se potriveşte mănuşă în cazul Ioanei, fata lui Cristian Boureanu. De aproape o lună de la declanşarea scandalului, fostul politician îşi vede de viaţa lui. Se distrează cu iubita tinerică pe plajele exotice din Maldive, iar fiica sa, Ioana, pare să aibă acelaşi comportament libertin din cauza căruia tatăl ei a ajuns pe mâna poliţiei şi este cercetat pentru violenţă, riscând puşcăria. Astfel, vineri, fosta soţie a politicianului, Irina Boureanu, şi fata ei s-au bucurat de o primă victorie în războiul cu fostul politician, după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 6 au stabilit ca adolescenta rebelă să locuiască la mamă până la finalizarea procesului de custodie.

2-bd-2ascfasd.jpg

Ioana pozează provocator alături de colegii ei

Conform apropiaţilor fetei, Ioana a sărbătorit decizia în stilul ei: în club, până la ora 4 dimineaţa, în aburi de alcool şi fum de ţigară. ”Ioana parcă a scăpat din lagăr. Vineri seara, a fost într-un club din Centrul Vechi, «The Vintage», unde a stat de la miezul nopţii până spre dimineaţă, după ora 3.30. A băut, ca şi colegii ei, vodcă, a fumat şi a dansat provocator. I-a ameninţat că le va face rău dacă vor sufla o vorbă despre escapadă. Se pupă pe gură cu băieţii, se îndrăgosteşte repede. La mama ei face ce vrea”, a declarat, pentru Click! o persoană din anturajul minorei.

2-bd-3adfgadf.jpg

La 15 ani, adolescenta își petrece timpul prin cluburi până dimineaţa

Rămasă în grija ei, Irina Boureanu susţine că ştie cam tot ce a făcut fiica sa în seara de vineri. Contactată telefonic, fosta soţie a lui Boureanu i-a luat apărarea fiicei şi prezintă o altă variantă decât cea a martorilor.

2-bd-4asfgadfg.jpg

Prietenii fetei stropesc distracţiile cu alcool

”Ştiu tot ce a făcut Ioana. A venit acasă devreme. Încă nu era miezul nopţii. Ştiam cu cine pleacă. Nu a băut şi nu a fumat aşa cum se spune. A fost ziua unei colege şi au petrecut în acel club. Nu a fost neapărat pe gustul meu, şi nu este locul potrivit pentru o aniversare de 15 ani, dar dacă părinţii fetei au ales să-i facă acolo ziua, nu m-am putut opune. I-am spus însă să vină devreme acasă. Eu nu i-aş permite vreodată să opteze pentru acest gen de distracţie dacă ar fi ziua ei. Aceasta e prima petrecere la care a mers de când a început scandalul. Îi ştiu pe cei cu care a ieşit. Acum petrecm timpul împreună, ne ocupăm de teme. Scandalul acesta îi face mult rău Ioanei”, a declarat, duminică, pentru Click! Irina Boureanu.

De la ce a pornit tot scandalul?

2-bd-5dafgdfg.jpg

Irina Boureanu a scăpat-o pe fiica ei din ghearele tatălui

În urmă cu exact o lună, mai precis, luni, 12 septembrie, Cristian Boureanu a ajuns la Secția 2 de Poliție din București împreună cu fata lui, Ioana. Minora l-a acuzat pe tatăl ei că a lovit-o și că a tras-o de păr, fostul politician înfuriindu-se după ce aceasta a plecat de-acasă fără să-l anunțe. Totul s-a întâmplat în plină stradă, fostul politician băgându-și fata cu forța în mașină. O echipă de jandarmi l-a împiedicat pe Boureanu să plece de acolo până la venirea poliției. Mama fetei, Irina Boureanu, a susținut că nu este pentru prima oară când fostul ei soț o bate pe fiica lor și că au mai fost depuse plângeri împotriva lui și în trecut. Acum, Boureanu are dosar penal și este cercetat pentru violenţă, riscând să facă puşcărie. 

Sărbătorește în Maldive, cu iubita tinerică

Obosit să se lupte cu propriul copil rebel, care l-a adus pe mâna poliției, Cristian Boureanu a fugit să se relaxeze departe de țară. Iubita lui, Laura Dincă, a împlinit 20 de ani, așa că fostul politician a ales o destinație exotică unde să se distreze în voie: Insulele Maldive. De mai bine de o săptămână, cei doi se află în vacanță, fac plajă, se plimbă și iau masa la restaurant de lux. Laura se bucură de toată atenția din partea iubitului, care o răsfață cu cadouri scumpe și buchete imense de trandafiri.

 

 
 
Loading...