În luna martie, Ioana Dichiseanu (29 de ani), fiica maestrului Ion Dichiseanu (82 de ani), făcea publică marea veste că este însărcinată în trei luni. Acum că se apropie cu pași repezi de momentul aducerii pe lume a odorului său, Ioana a putut afla și ce sex are bebelușul pe care îl poartă în burtică.


Ioana a făcut publică marea veste că va deveni mamă de fată într-o emisiune tv: "Este fetiță. A trecut timpul foarte repede. Parcă ieri a fost ziua în care am aflat că sunt însărcinată." Fiica maestrului Dichiseanu nu se grăbește cu nunta, chiar dacă anul trecut s-a logodit cu Adrian Artene, iar în mai puțin de trei luni va deveni mamă. 

Ioana a mai fost căsătorită 6 ani cu grecul Ilias Makos și după divorț a început o relație cu jurnalistul Adrian Artene, fostul iubit al știristei Octavia Geamănu, și ea însărcinată în momentul de față.

La aflarea veștii că va fi bunic, Ion Dichiseanu a declarat pentru Click!: "„Domn’le, să nu îmi spună bunicule, pentru că sună urât! Eu nu mă simt bunic! Să îmi zică pe nume, Dichi, aşa cum mă strigă toată lumea. Să-mi zică pe nume, că sunt tânăr, vreau să-l duc eu la gagici, dacă e băieţel. Dar dacă va fi fată... o voi păzi temeinic". Acum, Dichi are toate șansele să devină cel mai protectiv bunic, căci fetița va avea nevoie de pază serioasă când va începe să frângă inimile băieților.

 
 
Loading...