Ion Dichiseanu (87 de ani) este internat în stare gravă la Spitalul Floreasca, încă de la începutul anului. Ioana Dichiseanu, fiica actorului, a dat ultimele detalii despre starea de sănătate actuală a marelui actor, pe care-l așteaptă să se întoarcă acasă cât mai repede.


Ion Dichiseanu se află pentru a doua oară în stare critică, acesta fiind internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca. Noile probleme de de sănătate ale marelui actor s-au declanșat în luna decembrie 2020, după ce actorul a făcut o analiză medicală, o bronhoscopie, la o clinică privată din Capitală.

„O bacterie i-a provocat o pneumonie severă bilaterală”

„Este mult mai bine față de cum a ajuns la spital. Asta datorită medicilor de la Spitalul Floreasca. Noi ne rugăm să ajungă cât mai repde acasă, pentru că stă de ceva vreme acolo. Culmea e că nu a fost o suferință anume. El este fost fumător, s-a lăsat de fumat de trei ani. A avut o saturație ușor scăzută la plămâni, nu ceva alarmant, dar așa se situa el. În noiembrie a avut simpotme care i-au dat de bănuit. A făcut o radiografie și un CT, dar i s-a pus un diagnostic greșit, l-au trimis la bronhoscopie. La 11 zile după bronhoscopie s-a prăbușit. Am aflat că fost infectat cu o bacterie, care i-a provocat o pneumonie severă bilaterală. Mulți nu ar fi trecut peste, dar Dumnezeu este lângă el și acum. El este un luptător și un om foarte puternic”, a declarat fiica actorului la emsiunea Exclusiv Vip de la Prima TV.

„Noi toți ne-am vaccinat”

Ioana Dichiseanu a primit asigurări de la medici că tatăl său va veni în curând acasă. Ea a negat cu vehemență că marele actor ar fi fost infestat cu virusul Covid. „Îl mulțumesc lui Dumnezeu că vorbim despre tata acum la prezent. Medicii ne-au dat certitudini că el va veni repede acasă. Va avea nevoie de o recuperare. Nu a fost o infecție simplă, dar nu fost Covid. El s-a ferit, s-a păzit, purta în permanență mască, evita aglomerația. Chiar îmi spunea că abia asteaptă să se vaccineze. Noi toți ne-am vaccinat. Au fost mai multe momente de cumpănă pentru el. Cred că e o minune dumnezeiască. Pe el l-a ajutat că nu lua multe medicamente. Organismul lui a răspuns imediat la tratament. Lua doar pastile de tensiune înainte. Ținem legătura prin medici”, a mai spus aceasta.

 

 
 
Loading...