Până acum a vorbit despre şcoală şi proiectele ei, acum însă unica fiică a lui Ion Ţiriac vorbeşte prin intermediul fotografiilor şi despre viaţa intimă. Comoara celebrului milionar s-a pozat în braţele unui bărbat, pe o plajă exotică. El o strânge cu drag în braţe, de parcă i-ar fi teamă să nu o piardă.


A fost de două ori socru mare, după ce Ion Alexandru (42 de ani) s-a căsătorit cu Maria Marinescu (40 de ani) şi cu Ileana Lazariuc (37 de ani), iar în viitorul apropiat are toate şansele să ocupe şi postul de socru mic. 

i212-13-23.jpg

Cei doi îndrăgostiţi bifează şi cine romantice, la restaurante scumpe

Fiica cea mică a lui Ion Ţiriac (80 de ani) nu este doar deşteaptă şi bogată, ci şi o frumuseţe de fată, aşa că bărbaţii roiesc în jurul ei. Însă Ioana (21 de ani) nu pare să fie genul de fată care să se lase uşor vrăjită şi cu siguranţă apreciază tipul de bărbaţi care să aibă cel puţin aceleaşi calităţi cu ea. Iată însă că postarea pe care a făcut-o recent pe pagina personală de Instagram i-a cam lăsat cu gura căscată pe internauţi. Frumoasa fiică de milionar a făcut publică o imagine în care se află în braţele unui bărbat. Pe o plajă exotică,  într-un slip negru cu inserţii albe, şi ochelari vintage, blondina are încolăcite la piept braţele tipului brunet încât nu îţi poţi da seama dacă poartă sutien sau face topless.  

i312-13-24.jpg

Johnny o plimbă cu maşina lui de fiţe

După cum se poate observa,  el o ţine destul de strâns de parcă îi e teamă să nu o piardă. Are şi de ce, pentru că are în mâini o adevărată comoară, şi vorba aceea, cine nu ar vrea să fie ginerele fostului mare jucător de tenis Ion Ţiriac, a cărui avere se ridică la un miliard de euro?! Se pare că Johnny, tânărul misterios în vârstă de 27 de ani, provine şi el dintr-o familie de oameni bogaţi, având origini libaneze. Este primul bărbat cu care Ioana se afişează public, semn că lucrurile sunt destul de serioase între ei. Până acum, domnişoara Ţiriac a fost focusată pe studii şi a ţintit să ajungă la o facultate din străinătate, ceea ce a şi reuşit. 

Astfel, după ce a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti, mezina familiei a optat pentru o facultate de Jurnalism, peste Ocean, aşa cum a făcut şi mama ei, Sophie Ayad.  Anul trecut a fost implicată într-un proiect care a avut drept scop strângerea de bani pentru femeile fără posibilităţi.

Mama Ioanei este o jurnalistă egipteană

Ion Țiriac a iubit mai multe femei, iar două dintre ele l-au făcut și tată. 

Este vorba despre distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, jurnalistă de origine egipteană. De Mikette s-a îndrăgostit în 1976, iar doi ani mai târziu îl făcea tătic prima oară, aceasta născându-l pe Ion Alexandru.

ii412-13-tiriac-2.jpg

Ioana, alături de Ion Ţiriac şi de mama ei, jurnalista egipteană Sophie Ayad. Ei îşi petrec adesea vacanțele împreună

 Cu Sophie, magnatul a avut o relație îndelungată, din iubirea lor rezultând doi copii: Ioana (21 ani) și Karim (24 de ani). Ei locuiesc la Monte Carlo, alături de mama lor. Singura femeie cu care s-a căsătorit este Erika Braedt, o fostă handbalistă a echipei Știința București.  

Țiriac avea 24 de ani, la nunta din 1963.  În 2018, Ion Ţiriac se afla, pentru a patra oară consecutiv, pe prima poziţie a Top 300 Capital, cu o avere estimată la un miliard de euro, în creştere cu 7,6% faţă de anul anterior. 

Fostul tenismen a avut dintotdeauna un spirit al afacerilor bine dezvoltat, după cum a mărturisit chiar el, de altfel. El s-a apucat de tenis mai mult pentru că ar putea face rost de bani. 

 
 
Loading...