Toţi o ştim pe Ioana Ginghină din telenovele, dar actriţa face furori şi în spectacolele de teatru pentru copii, în care joacă şi le pune chiar ea în scenă. Vedeta a făcut primul duet cu fiica ei Ruxandra (9 ani), căreia i-a descoperit calităţile artistice pe care la are de altfel toată familia.


Ioana Ginghină (40 de ani) este protagonista unui moment emoţionant pe care îl dedică fanilor săi în prag de Sărbători. Actriţa interpretează un cântec de leagăn, piesă care se regăseşte şi în musicalul "Cântec pentru Tisha", în care ea joacă rolul mamei. La fel de protectivă este şi în videolcip, pe care l-a filmat alături de Ruxandra, dar şi în viaţa reală. Actriţa are grijă să-şi sărute fetiţa de noapte bună şi să se asigure că totul este în ordine înainte de culcare. Aceasta este prima apariţie într-un clip a vedetei alături de fiica sa , cu care cântă, dar nu şi prima colaborare.

 

Cele două au mai lucrat împreună pentru serialul "Lecţii de viaţă", difuzat la Pro Tv. Conştiincioasă, deşi este la vârsta la care încă se mai joacă cu păpuşi, Ruxi şi-a însoţit mama la filmări şi şi-a învăţat bine replicile, dovedind că nu degeaba este fiica actorilor Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol.  

 

loading...
Loading...