Gazda jurnalului „Focus din inima României”, de la Prima TV, va avea un eveniment important în acest weekend, alături de iubitul ei, Marian Galeş.


Cei doi îşi vor boteza fiul în vârstă de 10 luni. „Ne luăm prietenii din Bucureşti, facem o escală la Braşov, să-i luăm pe naşi şi pe câţiva oameni dragi, şi ne îndreptăm cu toţii spre Târgu Mureş, unde va avea loc petrecerea, care se va numi «Andrei-Ioan Airlines». Invitaţiile sunt ca un bilet de avion, pentru că tot botezul se va lega de faptul că el va fi pilot şi va avea un avion în care prima oprire va fi biserica şi apoi restaurantul. Am dedus ce-i place din ce jucării alege, îi plac mult avioanele şi chiar doarme cu braţele deschise, de parcă ar zbura. Botezul îl facem în familie, e moment unic, emoționant, de suflet”, ne-a mai spus vedeta.

“Vom avea în jur de 90 de persoane, iar naşi sunt prietenii noştri de la Braşov, Nicoleta şi Dan Nedelcu, cu care avem şcoala de televiziune, oameni care iubesc copiii. Vom avea meniu tradiţional, tort de fructe, muzica va fi pusă de DJ-ii de la trupa Atelier. El va avea o ţinută stilizată ca de pilot, făcută de Dana Tănase din Braşov, ținută pe care nu am văzut-o încă”, a mai spus Ioana Maria Moldovan. 

Loading...