Sunt nerăbdători să revină în forţă pe micile ecrane! Cu zâmbetul pe buze, Ioana Petric şi Cristian Hrubaru vin la pupitrul "Cronicii Cârcotaşilor" din 4 martie, ora 20:30, doar la Prima TV.


După ce au cârcotit unul pe seama celuilalt, în prezent, Ioana Petric şi Crisi Hrubaru au făcut pace. Cei doi prezentatori simpatici promit, cu mâna pe inimă, să prezinte telespectarorilor cele mai… neaşteptate cârcoteli şi cele mai acide bârfe din televiziune. Vedetele Prima TV se antrenează serios pentru noul sezon şi sunt nerăbdătoare să îşi intre serios în rol.

Ioana Petric şi Cristi Hrubaru, împreună, la pupitrul "Cronicii"

“Pe Hrubaru nu ai cum să-l ignori, nu de alta, dar îl auzi de la 3 staţii de metrou distanţă. E mai gălăgios decât muzica pe care o ascultă, dar le zice bine şi fără perdea”, a mărturisit Ioana despre partenerul ei de la pupitrul "Cronicii Cârcotaşilor".

ioana_hrubaru_bebeluse.jpg

cronica carcotasilor emisiune echipa bebeluse
Ioana Petric şi Cristi Hrubaru vor face super-echipă la pupitrul "Cronicii"
Foto: Prima TV

 

„E foarte acidă dacă nu-i convine ceva. O remarcă nu mai poate face omul la adresa blondelor, virginelor, ardelenilor sau a Bebeluşelor... Cele din urmă parcă sunt o sectă, îşi ţin mereu partea”, a povestit Hrubaru despre colega lui, Ioana.

"Dacă nu eram însurat şi aveam cu 200 de ani mai puţin, nu cred că puteam face faţă primejdiei de a mă amoreza de colega mea!”, a adăugat cel mai rocker dintre Cârcotaşi.

 
 
Loading...