Zilele trecute s-au împlinit șase luni de când mama Mădălinei Manole a murit. Femeia s-a stins cu durere în suflet pentru fiica ei, dar și pentru faptul că timp de șapte anu și-a mai văzut nepotul. Sâmbătă, Ion Manoel și fiul său i-au făcut parastas. Bărbatul e transformat de suferință dar și de boală.


În vara lui 2010 și-a pierdut fiica, iar în primăvara acestui an și-a pierdut soția. Ion Manole a rămas singur și împovărat de dureri și greutăți, întrucât trebuie să face două parastase. Sâmbătă, l-a făcut pe cel al soției sale, Eugenia, de jumătate de an. Bătrânul s-a transformat total și a ajuns să trăiască cu doi pumni de medicamente pe lună pe care-și cheltuie mai mult de jumătate din pensie.

Fiul său, Marian MaNole, ne-a spus cum se descurcă tatăl său de când este văduv și și-a pierdut și un copil. ”În ultimii ani, de când tata a făcut un accident vascular, mama a stat să-l pună pe picioare, dar s-a dus ea... S-a dus cu focul și durerea în suflet că fata ei nu s-a sinucis, și cu dorul nepotului. Ultima dată, mama și tata l-au văzut pe băiețel când avea 8 luni. Acum are 8 ani. Tata a îmbătrânit și avem grijă de el. Se mișcă greoi, ia doi pumni de pastile pentru diverse boli. Tata nu era un om bolnav. Din contră, era super de viață, activ, însă aceste tragedii l-au făcut așa. Toată starea lui a fost cauzată de Petru Mircea. El ne-a adus necazul în casă. Băiețelul începe școala, cred că etse în clasa a doua, însă noi, adică unchiul și bunicul său,  nu-l putem vedea”, a declarat pentru Click!, Marian Manole.

Loading...