Operaţii estetice, tatuaje şi ţinute decoltate! Cu aceste lucruri trebuie să se obişnuiască Ioniţă de la Clejani atunci când vine vorba de fiica lui, Margherita. Deşi nu a fost de acord cu schimbările de ordin estetic făcute de focoasa brunetă, artistul a fost nevoit să le accepte de dragul ei şi să închidă ochii atunci când vedeta a pozat provocator.


Margherita de la Clejani a bifat o apariție spectaculoasă în Maronia, acolo unde are loc prima ediție a emisiunii ,,Aventură cu 4 stele”, difuzată de Antena 1, începând din 14 august. Vedeta s-a bucurat de razele soarelui și a făcut abstracție de muncile solicitante la care a fost supusă în urma probelor pierdute.

margherita clejani costum de baie pisicina filmari grecia
Margherita este una dintre vedetele care pot fi văzute în noua emisiune de la Antena 1, "Aventură cu patru stele"
Foto: Antena 1

Margherita a pozat pe marginea piscinei, în apropierea peisajelor spectaculoase ale Greciei. Costumul de baie ales i-a pus în valoare formele voluptoase, iar în pauza dintre filmări, Margherita a zâmbit frumos în faţa camerei foto.

margherita clejani costum de baie pisicina filmari grecia
Fiica lui Ioniţă de la Clejani s-a "împrietenit" cu medicul estetician după ce şi-a pus silicoane
Foto: Antena 1

Alături de Speak, Flick Domnul Rimă și Gina Pistol, Margherita de la Clejani porneşte într-o aventură presărată cu momente de distracție și adrenalină. Peripețiile prin care va trece aceasta alături de gașca ei, dar și experiențele autentice grecești de care se va bucura vor putea fi urmărite din 14 august, doar la Antena 1.

Aventură cu 4 stele” este  o emisiune realizată după formatul italian „Ricchi e poveri” (”The Rich And The Pauper”),  filmată în Grecia. În fiecare ediție, patru vedete intră în competiție și în funcție de rezultat vor fi departajate constant: două dintre ele vor locui într-o vilă sau hotel de lux, în vreme ce celelalte două vor fi găzduite de localnici cu condiții materiale limitate. Cei care câștigă fiecare probă se bucură de o vacanță luxoasă, dar asta doar pentru câteva ore, în intervalul dintre probe, iar cei care pierd experimentează viața și muncile cele mai diverse și solicitante ale localnicilor.

 

loading...
Loading...