În primăvara lui 2018, Irinel Columbeanu ne dezvăluia, în exclusivitate, că a luat în considerare mutarea fiicei lui în SUA, acolo unde locuiește mama acesteia și fosta lui soție, Monica. Iată că Irinuca se află din nou peste Ocean, pentru a petrece Sărbătorile de iarnă în noua ei familie, iar mutarea definitivă pare că a devenit doar o chestiune de timp.


În vara lui 2016, Irinel Columbeanu (61 de ani) avea să facă pentru prima oară cunoştinţă cu noul iubit al fostei sale soţii, chinezul Mr. Pink, pe numele lui adevărat Poe Qui Ying Wangsuo. A dus-o pe fiica lui în America, acolo unde Monica era deja instalată, din 2012, şi s-a convins că vila din Malibu, a lui Mr. Pink, poate fi un cămin perfect pentru copila lui. Vizita Irinucăi s-a repetat şi la finele lui 2017, de Sărbători, iar micuţa în vârstă de 11 ani ni l-a prezentat pe reţelele sociale pe fratele ei vitreg, băiatul lui Mr. Pink dintr-o relaţie anterioară. Băieţelul a apărut şi în scene tandre cu Monica, semn că peste Ocean toată lumea se înţelege bine cu toată lumea. Tocmai acesta este şi motivul pentru care Monica şi Irinel au discutat mult despre mutarea definitivă a Irinei, ţinând cont şi de faptul că fetiţa vorbeşte la perfecţie engleză şi s-ar putea ­descurca la orice şcoală de acolo.

6-7-vedete-2-col-irinel.jpg

Irinel Columbeanu își dorește ca fiica lui să fie fericită
foto: arhivă personală

În plus, Irinel nu ar fi acceptat o asemenea posibilitate dacă nu ar fi fost pe deplin convins că Irina va avea o viaţă bună peste Ocean. Să nu uităm că, după divorţ, s-a luptat cu îndârjire pentru custodia Irinei, iar de-a lungul anilor i-a oferit confort şi educaţie aleasă. Iată că planul este la un pas de a se realiza, mai ales că Irina pare acum de-a casei.

irina-columbeanu-monica-gabor.jpg

irina columbeanu monica gabor
Pe 17 ianuarie, irinuca va împlini 12 ani
foto: arhivă personală

Fetița și-a petrecut din nou Sărbătorile de iarnă alături de mama ei, în SUA, iar din imaginile și filmulețele de pe rețelele sociale se vede cât de fericită este. Mai mult, poza în care Irina apare alături de Mr. Pink și de Monica a atras peste 3.500 de aprecieri pe Instagram și o mulțime de comentarii pozitive. De altfel, se vede pe fața fetiței cât de bine se simte în noua ei familie.

Irinel şi Monica Gabor s-au căsătorit în 2006, la Izvorani, iar nunta lor a fost declarată evenimentul anului. Un an mai târziu a venit pe lume fiica lor, Irina, însă în 2011 familia s-a destrămat în urma unui divorţ răsunător. Iri şi Moni s-au luptat pentru custodia Irinei, iar afaceristul a avut câştig de cauză. Moni şi-a refăcut viaţa în SUA, cu un potent afacerist chinez, pe nume Poe Qui Ying Wangsuo (Mr. Pink), care i-a oferit o viaţă de prinţesă.

Loading...