Irina Loghin putea concura lesne, în tinerețe, la un concurs de Miss, fiind de o frumusețe răpitoare. După cum era și firesc, mulți bărbați cu nume sonore i-au dat târcoale, printre ei numărându-se chiar și chipeșul Florin Piersic. Click! vă spune amănunte despre viața amoroasă a marei artiste, care azi, 19 februarie, a împlinit vârsta de 81 de ani.


Irina Loghin a împlinit azi, 19 februarie, vârsta de 81 de ani, însă continuă să arate impecabil cu ajutorul sportului și al tratamentelor cosmetice, majoritatea naturiste. Dacă e să dăm timpul înapoi, vă spunem că marea artistă de muzică populară făcea ravagii printre artiști, cu frumusețea ei. Până și Florin Piersic, mare Don Juan, la acea vreme, a fost îndrăgostit-lulea de artistă.

08-vedete-4-2-col.jpg

Irina Loghin familie, relatii, Benone Sinulescu, Florin Piersic, Ion Cernea, aniversare, cu cine s-a iubit Irina Loghin
irina Loghin şi Benone Sinulescu

”Am văzut-o și am auzit-o pe scenă, într-un parc. Era o femeie care mi-a luat respirația. Cântecul ei și vocea puternică și tulburătoare m-au aruncat pentru câteva clipe înapoi, în Raiul copilăriei mele. Am întrebat pe cineva cine este țăranca asta româncă, ce nu mă lasă să trăiesc? Așa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie și soție”, a mărturisit el, într-un interviu tv. Irina a povestit la postul Etno TV, în urmă cu doi ani,  despre alți doi bărbați care au plăcut-o: “S-a spus că m-am iubit cu Benone Sinulescu, însă am fost doar prieteni foarte buni. De altfel, pe soțul meu l-am cunoscut prin Benone. Ion Cernea a fost primul și unicul meu bărbat cu acte. Trebuie însă să recunosc că nu am fost îndrăgostită nebunește. Eram mai înaltă decât el, iar la nuntă, în biserică, pe Cernea l-am urcat pe o lădiță”. Dar și Ion Dolănescu i-a dat târcoale, în anii ei de debut. Regretatul artist o numea ”Regina”:

Irina Loghin Ion Cernea.jpg

Irina Loghin si Ion Cernea
Ion Cernea şi Irina Loghin
foto: arhiva personală

“Toata lumea zicea că noi doi suntem împreună, însă nu a fost așa. El era îndrăgostit de mine, mi-a scris două scrisori de dragoste pe care le am și acum într-o cutie unde păstrez amintirile. Când l-am cunoscut, era militar în termen și a venit la ansamblu îmbrăcat așa. După ce am devenit colegi îmi spunea “Regina”, a mai mărturisit Irina Loghin.

1.jpg

Irina Loghin familie, relatii, Benone Sinulescu, Florin Piersic, Ion Cernea, aniversare, cu cine s-a iubit Irina Loghin
Irina Loghin şi Florin Piersic

Irina Loghin

Irina Loghin
Irina Loghin a împlinit azi, 19 februarie, 79 de ani
 
 
Loading...