O petrecere demnă de o regină, așa cum este supranumită binecunoscuta interpretă de muzică populară Irina Loghin! Artista a împlinit 81 de ani și a fost serbată de cei aproape 800 de fani la Constanța, acolo unde a susținut un spectacol pe 21 februarie. A cântat, iar la final a primit ropote de aplauze și un tort special.


Irina Loghin, ”Regina muzicii populare”, a împlinit pe data de 19 februarie vârsta de 81 de ani. A petrecut în sânul familiei, însă pe data de 21 februarie a fost invitată la Constanța, pentru a susține un program artistic de 45 de minute la restaurantul Dorna, organizat în avans de Dragobete, alături de alți artiști precum Maria Constantin sau Nicu Paleru. Când au văzut că Irina este cap de afiș, fanii s-au îngrămădit să cumpere bilete, așa că peste 800 de persoane au venit vineri seara să o vadă în carne și oase pe diva muzicii populare și să-i asculte cântecele.

irina-loghin-petrecere_2.jpg

irina loghin
Irina Loghin a împlinit 81 de ani pe 19 februarie
foto: arhivă personală

Melodia ”Casa părintească nu se vinde” a emoționat de-a dreptul, iar cei prezenți au lăcrimat și au fredonat versurile la unison. La final, Irina Loghin a stârnit ropote de apaluze și, deși era plătită să cânte 45 de minute, a făcut o excepție prelungind programul cu încă 45 de minute, datorită faptului că a empatizat foarte bine cu publicul.

Cum arată Irina Loghin la 81 de ani

Și, deși era invitată să cânte pentru constănțeni, iată că evenimentul s-a transformat în propria ei petrecere, fiind sărbătorită ca o regină. La final, proprietarii localului au adus un tort special, cu trei etaje, iar cei prezenți au cântat în cor ”La mulți ani”.

irina-loghin-petrecere_3.jpg

irina loghin
Irina Loghin are un tonus excelent la 81 de ani
foto: Click!

Irina Loghin a fost surprinsă de gest, dar și de căldura cu care a fost întâmpinată de publicul ei. De remarcat faptul că s-a prezentat impecabil și că la vârsta ei arată foarte bine. Nu doar vocal a fost la înălțime, ci și cu prezența: super coafată, îmbrăcată în port popular, cu zâmbetul pe buze și în mare vervă!

Citește și:

Irina Loghin a împlinit 81 de ani. Dezvăluirile solistei despre bărbații celebri care au adorat-o

Irina Loghin face două ture de Herăstrău la 80 de ani! Ce alte trucuri mai are celebra solistă

 
 
Loading...