Ultima zi a lui 2019 a prins-o pe Irina Rimes (28 de ani) pe patul de spital. Tânăra solistă a trecut printr-o operație de natură ginecologică, după ce a suferit o hemoragie internă care-i punea viața în pericol. Din fericire, medicii și-au făcut datoria, iar Irina a trecut cu bine peste acest obstacol. Mai mult, s-a recuperat repede, iar după doar 11 zile de la intervenția suferită, se afla deja pe scenă. După alte câteva zile, jurata de la "Românii au talent" a plecat în vacanță. Nu singură, ci alături de iubitul pe care l-a ținut până acum departe de ochii necunoscuților.


Irina Rimes a lăsat frigul din țară și a plecat într-o vacanță exotică, în Insula Chale din sud-estul statului african Kenya, unde se bucură de soare, apă turcoaz, nisip fin, dar, mai ales, de compania iubitului. În urmă cu o lună, vedeta a încercat să-l prezinte timid pe tânăr pe profilul ei de Instagram, într-o poză de la Târgul de Crăciun din Brașov, fără însă a-i arăta fața. Iată că acum, cu ocazia Crăciunului sărbătorit pe rit vechi, Irina și iubitul ei au decis să facă totul oficial.

irina_rimes_si_iubitul_ei.jpg

irina rimes si iubitul
Irina Rimes a sărbătorit Crăciunul pe rit vehi alături de iubit
Foto: arhivă personală

 

Mai mult, îndrăgostiții au apărut și în câteva imagini din vacanță, într-o ipostază amuzantă. În baia lor din căsuța de pe plajă, Irina a descoperit un gândac imens care a înfricoșat-o, așa că iubitul i-a sărit în ajutor pentru a o scăpa de insectă. Nu cu foarte mare succes. Solista a filmat întreaga scenă și a pus-o pe Internet, semn că nu-și mai ascunde deloc relația.

iubit_irina_rimes.jpg

iubit irina rimes
Iubitul Irinei a încercat să prindă gândacul care a speriat-o pe vedetă
Foto: captură video

iubit_irina_rimes.jpg

irina rimes iubit
Iubitul Irinei Rimes
Foto: captură video

 

Irina Rimes, operată în Ajunul Anului Nou

Artista şi-a îngrijorat familia şi fanii în ultima zi a lui 2019, când a anunţat că şi-a anulat concertul de la Iaşi din motive de sănătate. Şi problemele ei nu au fost simple deloc, căci medicii au internat-o imediat şi au supus-o unei operaţii, efectuată de chirurgii ginecologi de la Spitalul Elias.  

Din fericire, s-a recuperat, așa că a putut susține un concert programat la 11 zile de la intervenția chirurgicală, dar și-a putut duce la îndeplinire și planul de vacanță.

Cine sunt medicii care au salvat-o pe Irina Rimes

Medicii care i-au salvat viața Irinei Rimes și cărora le-a mulțumit și personal, dar și pe Internet, sunt renumiți în secția de obstetrică-ginecologie. Alexandru Filipescu este conferențiar universitar și medic primar obstetrică-ginecologie, școlit în țară și în străinătate. Acesta lucrează la Spitalul Elias încă din 2004, în timp ce Raluca-Cornelia Uzum este cercetător științific și medic primar obstetrică-ginecologie. Cei doi au făcut parte din echipa salvatoare care i-a dat Irinei Rimes șansa de a lăsa în urmă greutățile lui 2019 și de a privi cu optimism spre 2020.

Irina Rimes a fost căsătorită

andi_banica.jpg

irina rimes fost sot
Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică
Foto: arhivă personală

 

Pe când avea 22 de anbi, Irina a decis să se căsătorească cu Andi Bănică, bărbatul pe care-l iubea. Relația lor s-a sfârșit, însă legătura profesională a continuat, cei doi fiind colegi la casa de discuri. Mai mult, au rămas prieteni, chiar dacă s-a spus că motivul pentru acre au divorțat a fost fdaptul că Andi ar fi înșelat-o pe Irina cu o contabilă.

„Prima mea dragoste a fost și cea mai importantă. Am mai ieșit, dar nu am avut multe relații. Eu am scris când eram mică și am început să scriu când eram în eram în România. Eu și Andi, el a fost cel pe care l-am iubit mult. Cu care m-am și căsătorit la vârsta de 22 de ani. Atunci era totul foarte clar. MI-a fost foarte greu să mă acomodez în București. Între mine și Andi nu știu ce nu a mai mers. Uneori te îndrăgostești de un om rău și îți place. Îmi lipsesc lucrurile bărbătești din viața mea”, a declarat Irina Rimes într-o emisiune radio moderată de Andreea Esca la Europa FM.

 

Citește și:

Cum a apărut Irina Rimes pe scenă, la 11 zile de la operația complicată suferită

Cum se simte Irina Rimes după ce a fost operată de urgenţă din cauza unei hemoragii interne

 

 

Loading...