Cunoscută ca ispită la "Insula Iubirii", în sezoanele 4 și 5, Irina Stroia se luptă cu o boală necruțătoare. La doar 25 de ani, frumoasa blondină trece prin momentele grele: i-a recidivat cancerul de col uterin!


Anul 2020 a început pentru Irina Stroia cu cele mai cumplite probleme. Ispita de la "Insula Iubirii" a aflat că suferă de cancer de col uterin, o boală care te macină pe interior, fără simptome. Medici i-au prescris vedetei un tratament care părea că dă rezultate. Astfel, în toamna anului 2020, Irina Stroia și-a anunțat fanii că și-a revenit. La șase luni însă, cancerul a recidivat. “Am fost diagnosticată cu cancer de col uterin anul trecut, pe vremea asta. Am luat tratament medicamentos timp de șase luni. Prin august, cancerul a intrat în remisie. Am făcut analize acum două săptămâni și s-a mărit la loc, începe din nou să crească!“, a declarat Irina Stroia, la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Irina Stroia: "E un șoc psihic"

Irina trebuie acum să găsească din nou puterea de a merge la doctor, să facă o nouă biopsie, pentru a afla în ce stadiu a evoluat cancerul. “E șocul ăla psihic, am tot amânat analiza, de frică. E normal să revină așa repede. Puteam să fac o operație, să tai tot acolo, dar medicii au zis să las să lupte organismul, pentru că e tânăr. E un cancer care nu apare la vârste așa tinere. Operația e ultima alternativă!”, a mai declarat vedeta de la "Insula Iubirii".

Tatăl Irinei este medic, iar mama, farmacistă

Irina le-a dat vestea teribilă părinților ei chiar înainte cu două ore să intre în emisiunea lui Dan Capatos, de la Antena Stars.“Mama se aștepta să recidiveze cancerul, tata e medic, mama e farmacistă. Tocmai de aia nu le-am spus, vroiam să le spun când aveam rezultatul biopsiei. Nu am avut nici un simptom, acest cancer e cunoscut drept ucigașul silențios al femeilor”, a mai declarat tânăra. Irina Stroia a aflat că are cancer de col uterin din întâmplare. “Aveam coșuri multe pe față, am fost la dermatolog. M-au trimis la ginecolog, am crezut că e o chestie hormonală. Am făcut testul Papanicolau. Când mi-a zis tata, care e medic, că am cancer, am înlemnit. Era cancer în stadiul 2 “, a povestit vedeta.

Citește și:

Cancerul de col uterin. Ce trebuie să știi despre cancerul de col uterin

Cancerul de col uterin, boala de care mor cele mai multe românce. Anual, se înregistrează peste 3.300 de cazuri noi

 

 
 
Loading...