Clipe grele pentru Irinel Columbeanu. Tatăl afaceristului a murit, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui infarct. Medicii l-au resuscitat minute în şir, însă au constatat că nu mai pot face nimic pentru bătrânul de 90 de ani.


Irinel Columbeanu a încercat cât a putut să-i însenineze tatălui său ultimii ani din viaţă. În aprilie, l-a internat pe senior într-un azil de lux, unde a avut parte de toată atenţia personalului, dar şi de ajutor medical specializat, întrucât abia îşi mai putea mişca picioarele. Cu toate acestea, nimeni nu a mai putut face nimic pentru bătrânelul care peste opt ani ar fi împlinit un secol de viaţă.
Joi, la ora 3 dimineaţa, din cauza complicaţiilor la inimă, Ion Columbeanu a plecat în lumea celor drepţi. ”A venit ambulanţa, au fost medici care l-au resuscitat, dar nu s-a mai putut face nimic pentru Ion Columbeanu. Vârsta înaintată, dar şi anumite afecţiuni pe care acesta le avea, i-au complicat starea din ultima perioadă”, a declarat Ion Cassian, pentru ziarul Click!

c24-actu-2-img_7403-2col-la.jpg

Irinel îl aducea adesea pe tatăl său la evenimentele mondene

Afaceristul de la Izvorani a fost anunţat imediat de momentele critice ale tatălui şi a venit în grabă la azilul de bătrâni din Ghermăneşti, însă, din păcate, nu a mai apucat să-şi vadă părintele viu. ”Asta este viaţa! Tata nu mai este şi mi-e foarte greu”, a mărturisit Irinel Columbeanu, 59 de ani, pentru Click! Vestea nu l-a întristat doar pe afacerist, ci şi pe fiica lui, Irina, care era foarte apropiată de bunicul ei. Ion Columbeanu va fi îngropat, duminică, în Cimitirul Ghencea Militar din Bucureşti, lângă soţia sa.
 
 
Loading...