Noul sezon al serialului produs de Ruxandra Ion, intitulat „Sacrificiul: Alegerea”, va reveni din februarie la Antena 1 cu multe noutăți, mai ales privind distribuția. Echipei de filmare li se va alătura și superba Mădălina Bellariu Ion (28 de ani), care va fi o tânără îndrăgostită de dans.


Actrița româncă are un CV impresionat: după ce a apărut în videoclipul „Prietena ta”,  al lui Randi, a jucat la Bollywood și în Italia, ca mai apoi să fie distribuită și în „Tânărul papă”, serial regizat de Paolo Sorrentino și difuzat de HBO. Într-una dintre scenele jucate alături de Jude Law, Mădălina a încercat să-l ispitească pe "Tânarul Papă”, cu diverse vorbe despre existenţa lui Dumnezeu.

madalina_bellariu_ion_-_cinemagia_1.jpg

madalina bellariu ion
Românca Mădălina Bellariu Ion, ispititoare în "Tânărul Papă”
foto: Cinemagia

Ce spune Mădălina Bellariu Ion despre Jude Law

Ea a povestit despre această colaborare: “Când agentul meu m-a sunat să-mi dea vestea cea mare, nu mi-a venit să cred. Am dat trei probe cu directorul de casting înainte de întâlnirea finală cu regizorul Paolo Sorrentino. A fost foarte uşor să lucrez cu Jude, fiindcă era foarte relaxat. El a fost cel care a venit la mine să repetăm scenele, înainte de filmări. În pauze, am discutat despre Transilvania şi despre cât de mult i-a plăcut România. Experienţa de actorie alături de el m-a făcut să realizez cât de important este să rămâi modest, aşa cum este Jude. După primele minute în care l-am cunoscut, am şi uitat că stau de vorbă cu un star”, a spus ea, la Kanal D. 

madalina_bellariu_ion_-_cinemagia_2.jpg

Mădălina Bellariu Ion
Mădălina Bellariu Ion a apărut și în videoclipul lui Randi, "Prietena ta"
foto: Cinemagia

Citește și:

Jude Law s-a căsătorit cu Phillipa Coan în cadrul unei ceremonii surpriză!

Jude Law şochează la filmările «The Young Pope». Chiloţii minusculi au eclipsat pătrăţelele

 

 
 
Loading...