Înainte pierdeau timp şi bani la coafor, acum au apelat la accesoriul minune: perucile, care le salvează din orice situaţie. Fie că merg la un eveniment monden sau la piaţă vedetele noastre arată mereu ca scoase din cutie.


Sunt de ani buni în showbiz, iar la fiecare ieşire a lor în public trebuie să arate impecabil. Vedetele îşi vopsesc, îşi îndreaptă sau îşi ondulează părul, aşa că toate aceste acţiuni le-au distrus firul de păr, aşa că multe dintre au apelat la injecţii în scalp, pentru regenerarea podoabei capilare.

Mai mult, multe dintre ele arată mai bine cu perucă decât cu părul natural. Peruci cu monofilament, peruci din păr natural, artificial sau din lână, în magazine există o varietate de astfel de produse menite să scape femeile, dar şi bărbaţii de grija aranjării părului. Preţurile pornesc de la câteva sute de lei şi ajung la mii de lei. 

Andreea Marin (44 de ani) a apelat şi ea la acest gen de meşe, cu ocazia unui proiect care susţinea cauza femeilor bolnave de cancer. A încercat şi culori deschise, dar se pare că i se potrivesc tot cele brunete, aşa cum este şi culoarea părului ei. Nu s-a sfiit, ba din contră, a vorbit asumat. 

”Violeta a fost uimită când m-a văzut din nou cu părul lung. Ştia că m-am tuns şi port părul scurt şi dintr-o dată m-a văzut cu bucle. I-a plăcut foarte mult. Sărea în sus de fericire şi s-a entuziasmat, mama ei era ca înainte, avea părul lung”, povestea diva. 

Veterana şi cea care a dat tonul perucilor este Raluca Bădulescu (44 de ani). Jurata de la ”Bravo, ai stil!”, a recunoscut că,  după ce a slăbit, părul s-a rărit, astfel că a ajuns să aibă peste 30 de peruci, de toate culorile. De zece ani le cumpără şi le poartă chiar şi prin casă. Tania Budi (50 de ani), la fel ca şi ştirista de la PRO TV, Andreea Esca (46 de ani), este nouă în ”breaslă”.

Frumoasa constănţeancă a şocat un pic atunci când şi-a făcut apariţia pe Facebook cu o perucă blondă, coafată bob. Nu ştim dacă a ales-o pentru a testa o nouă tunsoare, însă îi stătea foarte bine şi chiar o întinerea pe fosta vedetă de televiziune. 

În cazul prezentatoarei de la PRO TV, Andreea Esca, ea este o tipă haioasă, aşa că a ales să poarte peruca la o petrecere, pentru a se amuza. Podoaba ei capilară este destul de sănătoasă şi de deasă, care se aşează bine şi fără să meargă la salon, aşa că ar fi şi păcat să apară la pupitrul de ştiri cu perucă. 

Maia Morgenstern şi Delia au ales modele colorate

Celebra actriţă de teatru şi film Maia Morgenstern (56 de ani) a şocat, în urmă cu câteva zile, când şi-a făcut apariţia la o cafenea, alături de prietenele sale, cu o coafură roşcată, care de fapt era o perucă, ce poate fi purtată iarna şi  pe post de căciuliţă. 

Delia (36 de ani), care este una dintre cele mai  nonconformiste vedete, a ales o perucă uriaşă, în mai multe culori, ca de circ. 

Puteai jura că e o zână dintr-un basm, însă apariţia  ei cu acest look făcea parte din videoclipul piesei sale, ”Verde Împărat”.  

 
 
Loading...