Azi, 7 martie, ştirea că Alexandru, fiul cel mare al lui Dan Bittman, este anchetat într-un dosar de trafic de droguri, a creat vâlvă în showbiz. Cu doar câteva zile în urmă, Click! a stat de vorbă cu Liliana Ştefan, partenera de viaţă şi mama copiilor lui Dan Bitman. Celebra textieră ne-a povestit, în exclusivitate, despre familia ei, despre pasiunile celor trei băieţi, dar şi despre cel mai nou proiect al ei, care va debuta duminică 10 martie.


Click!: Am aflat că pe 10 martie vei avea un eveniment la care vei merge cu cei trei fii, Mark, Patrick şi Alex. Despre ce este vorba?

Lliana Ştefan: Este prima reprezentaţie a musicalului "Secretul Pălariei Fermecate", care va avea loc la Cinema Băneasa. Fiind un spectacol pentru copii, eu fiind iniţiatoarea proiectului, sper că va fi fabulos! Este un spectacol pentru copiii cu vârste de la 2, la 10 ani, şi pentru părinţii acestora. E vorba de un magician, un personaj care face lucruri fabuloase. Pe scenă sunt 10 actori foarte tineri, talentaţi, va fi foarte multă energie, multa muzică pop-rock, dance, va fi “Cutiuţa muzicală”, cântată în stilul acesta. Sunt piese din “Cutiuţa muzicală” reorchestrate, în stiluri diferite. O parte sunt făcute de mine, altele de alţi compozitori. Vom avea premiera, sperăm să avem un turneu naţional. 

Apropo de "Cutiuţa muzicală", continuă proiectul?

Sigur că va continua, chiar coloana sonoră o să se regăsească pe un album şi o să îi facem lansarea.

dan-bittman-fiu-mark.jpg

dan bittman
Mark, mezinul familie Bitman, alături de părinţii lui celebri
foto: Click!

Dan Bittman şi băieţii tăi vin la spectacol?

Va fi o surpriză pentru el, nici nu ştie. Dar are spectacol cu Holograf în aceeaşi zi. Dar Mark, Patrick şi Alex vin la spectacol, sunt curioşi ce a ieşit. S-au oferit să vină pentru că nici pe ei nu am vrut să-i iau, iniţial. Fiind pentru copiii mici, am zis să nu-i forţez. Şi ei au zis, “ok, am văzut că te străduieşti cu repetiţiiile tale, hai că o să venim”.

 

Citelte şi:

Ce spune Dan Bittman despre fiul lui, anchetat într-un dosar de trafic de droguri

 

Cum se împacă muzica lui Alex (20 ani), fiul tău cel mare, cu cea pe care o faci tu?

Noi facem muzică diferită, nu are nici o legătură. Eu fac muzică pentru copiii, el pentru adolescenţi, cei de vârsta lui. Ei au fanii lor, au un stil care se numeşte trap. Ei sunt mulţi, este o întreagă mişcare.

alex-bittman.jpg

alex bittman
Alexandru Bittman compune şi face muzică trap

Tu îi înţelegi muzica, îl sfătuieşti?

Nu am cum să-l sfătuiesc, pentru că nu mă pricep la ce fac ei. Ce pot să spun, că producţia în sine, muzica asta, ca să atragă atenţia asupra ei, are un text foarte “colorat”. Dar, producţia muzicală, tot ce auziţi pe fundal, în spate, se face cu foarte multă muncă.

Alex îţi aduce să asculţi muzica lui, îţi cere părerea?

Cel mai des îi cer eu să ascult. Îi spun ce-mi place, dar nu contează ce părere am eu pentru, că nu sunt în targetul lor. De obicei, îmi place. E o chestie de fizică, sunt nişte frecvenţe cu care rezonăm la o anumită vârstă.

Fiul cel mijlociu, Patrick (15 ani), mai face fotbal?

S-a lăsat definitiv anul trecut, acum este clasa a X-a şi e cu şcoala. Să ştii că ei cresc foarte repede. Vrea să se apuce de afaceri.

Si Mark, mezinul? Si el făcea fotbal...

E clasa a VI-a, are 12 ani ! Nu mai face nimeni fotbal, s-a lăsat şi el, gata, fotbalul a luat sfârşit în viaţa noastră! El cântă acum la chitară. E foarte bun şi cu vocea. Dar o să-l aşteptăm ceva timp, pentru că nu e dornic de a epata, de a ieşi în faţă. Nu are chef să-şi expună vocea. Acum e cu jocurile, cu prietenii lui.

Eşti o mamă tânară şi frumoasă. Ce te ţine în formă?

Cred că secretul este că sunt mereu pe fugă. Nu ştiu ce înseamnă să am timp pentru mine. Poate că uită timpul să treacă peste mine.

Ai putea să ne spui ce menţine focul în familia voastră?

N-am avut timp să mă gândesc. Poate pasiunea pentru muzică, copiii. Sunt fericită că fac ce-mi place şi că sunt înconjurată de muzică.

Ce îţi doreşti pentru tine anul acesta?

Îmi doresc sănătate pentru familia mea. Şi să ajung să fac cunoscut musicalul "Secretul Pălariei fermecate" în rândul cât mai multor copii, pentru că după acest spectacol vor rămâne cu o experienţă atât de frumoasă din toate punctele de vedere.

Cine este Liliana Ştefan?

Femeia care l-a făcut pe Dan Bitman tată de 3 ori este textieră şi compozitoare, ea fiind cea care a iniţiat proiectul “Cutiuţa Muzicală”.

Deşi nu se consider vedetă, Liliana Ştefan face slalom printre proiecte, studioul de înregistrări, televiziuni şi interviuri. Cu toate că programul obositor și haotic pe care îl are Liliana i-ar fi putut da mari bătăi de cap în ceea ce privește silueta, iubita lui Dan Bitman arată senzațional și asta pentru că duce un stil de viață echilibrat, cu o alimentație sănătoasă. Chiar și așa, nici n-ai zice că bruneta nu trece măcar de două ori pe săptămânâ pe la sală. ”Nu fac sală, nu fac gimnastică, nu fac nimic. Mănânc corect și îi învăț și pe copii să o facă. Mai greu e cu Dan, care mănâncă de toate”, a povestit Liliana.

 

Citeşte şi:

Iubita lui Bittman are un trup de fotomodel

Dan Bittman, în premieră cu iubita la tv! De ce nu s-a căsătorit artistul cu mama copiilor lui

 
 
Loading...