Pe lângă câștigul din plan amoros, se pare că actuala concurentă a emsiunii „X Factor”, Naomi Hedman, se bucură în prezent și de recunoașterea unei firme mari din România, semnând un contract de imagine.


Iubirea cu Florin Ristei și apariția la „X Factor” i-au adus lui Noemi Hedman un contract frumușel în lumea modelingului, aceasta pozând pentru o campanie a cunsocutei firme de haine Nissa.

Se pare că londoneza Naomi, pe care o ajută și coincidența de nume și, de ce nu, și de înfățișare, cu arhicunoscutul model internațional Naomi Campbell, nu pierde vremea în țara noastră, iar până încep galele „X Factor” face bani din imaginea sa! Aceasta a pozat purtând câteva modele de haine marca Nissa, semn că relația cu Florin Ristei a propulsat-o pe aceasta și în lumea „manechinelor” autohtone.

naomi.jpg

Naomi a pozat pentru brand-ul de haine Nissa
Foto: Arhivă personală

Cine este Naomi Hedman, iubita lui Florin Ristei

Naomi Hedman s-a făcut remarcată în cadrul unui reality show britanic, intitulat «Ex on the beach», unde a făcut furori și a creat controverse. Și-a făcut apariția în sezonul cu numărul 4 al show-ului, în 2016.

Vedeta în vârstă de 27 de ani a lansat o piesă alături de un cântăreț străin, iar asta înseamnă că nu este o începătoare nici în muzică, deși nu i-a impresionat din prima pe jurații „X Factor”.

La „X Factor” România, Naomi a cerut o a doua șansă pentru a rămâne în concurs, iar Florin Ristei s-a oferit să o sprijine într-un duet, pentru cea de-a doua piesă. Rezultatul – 4 de DA, iar Naomi merge în Bootcamp în grupa Deliei.

DIn ce postează pe rețelele de socializare, Naomi se cunoaște cu Nicki Minaj, ba mai mult de atât, cele două ar colabora la un proiect care nu este muzical. Naomi pare să facă parte din echipa de promovare a unui produs marca Nicki Minaj, iar aceasta a fost prezentă la diverse evenimente alături de celebra rapperiță din America. 

 

 

 

 
 
Loading...