Mariana Moculescu a făcut noi dezvăluiri în legătură cu abuzurile pe care le-a suportat de la fostul iubit italian. A fost strangulată, bătută, înșelată și scuipată, iar acum, fosta soție a regretatului compozitor a aflat sursa problemelor ei.


Se pare că Massimiliano ar fi recunoscut în fața Marianei că ar fi fost plătit de fostul iubit al acesteia, Cristi Marin, să-i facă viața un calvar.

„Mi-a spus Massimiliano că cel care l-a plătit să îmi facă rău este Cristi Marin. Pentru 2.000 de euro, am fost bătută, scuipată, strangulată și umilită în ultimul hal de un om bolnav, drogat și o mare jigodie cum este tractoristul bețivan, Massimiliano Lorenzini. Nu pot să cred că am avut o relație cu un tractorist sărac”, a scris Mariana Moculescu, pe profilul personal de Facebook.

Se pare că după ce a făcut aceste declarații, aceasta a avut contul blocat timp de câteva zile. După ce a reușit să și-l recupereze, Mariana a reconfirmat informațiile pe care le-a făcut publice înainte de incident.

„Am confirmat identitatea mea celor de la Facebook! Am avut contul blocat din cauza unor prostălăi, care au raportat singura pagină reală a mea! Confirm din nou că Massimiliano a primit 2.000 de euro de la Cristi Marin, ca să îmi facă viața un calvar. Am securizat acest cont, pentru a nu mai avea probleme și cine o mai face, riscă să rămână fără cont”, a scris, ulterior, Mariana Moculescu. 

Loading...