Laura Cosoi trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, de când a devenit mămică, și profită de orice moment petrecut alături de fetița ei, Rita. Se pare însă că nu toată lumea se lasă înduioșată de imaginile ce o înfățișează pe micuța Laurei, Iulia Albu criticând chiar această inițiativă a vedetei. Din perspectiva fashion-editorului, Laura Cosoi exagerează la acest capitol și susține că aceasta „își pozează copilul în toate ipostazele” într-un mod „obsesiv-compulsiv”.


Nici Laura cosoi nu a scăpat de criticile Iuliei Albu! Pe blogul personal, fashion-editorul a comentat negativ noua pasiune a Laurei Cosoi, și anume aceea de a-și fotografia fetița în diverse ipostaze, imagini pe care le împărtășește ulterior cu prietenii săi virtuali ce o urmăresc pe rețelele de socializare. 

Laura Cosoi a devenit mămică pentru prima oară în luna iunie a acestui an, iar de atunci pare nedezlipită de micuța ei, pe care a denumit-o Rita. Laura merge cu cea mică peste tot, ea și partenerul ei de viață, Cosmin Curticăpean, organizând recent o frumoasă vacanță în trei

Iulia Albu critică modul în care Laura Cosoi își expune fetița pe internet 

Deși Iulia Albu obișnuiește să comenteze, de regulă, ținutele și aparițiile vedetelor autohtone și nu numai, de data aceasta s-a abătut puțin de la regulă și a criticat modul în care Laura Cosoi își expune fetița pe internet, susținând chiar că, uneori, vedeta își fotografiază fiica în ipostaze „extrem de periculoase”. Totuși, spre sfârșitul mesajului transmis prin intermediul blogului personal, Iulia a revenit la vechile obiceiuri și a adus în discuție o perioadă în care Laura purta „niște extensii extrem de nefericite”.

iulia-albu-laura-cosoi-critici.jpg

Iulia Albu a criticat modul în care Laura își fotografiază fetița
Foto: Instagram

„Laura Cosoi a devenit femeie de casă, ceea ce este evident pentru toți. Ceea ce nu este atât de evident totuși pentru toată lumea.. este felul obsesiv-compulsiv, firește, nu la modul clinic din fericire, sper.. în care își pozează copilul în toate ipostazele. „Preferatele” mele sunt cele cu tava și căruțul poziționat pe o stâncă extrem de periculoasă dar, hei, ce mai contează.. când ești Laura Cosoi poți să-ți pozezi ce și cum vrei și ai putea chiar ca lumea să uite faptul că odată purtai niște extensii extrem de nefericite. No Worries, toată lumea evoluează!”, a scris Iulia Albu pe blogul său.

 

Loading...