Iulia Albu face parte din juriul unei emisiunii de modă și reality-show „Bravo, ai stil!”. O fire acidă și directă, vedeta nu se abține niciodată de la a le critica pe concurente, atât în ceea ce privește alegerile lor vestimentare, cât și privind atitudinea pe care o adoptă.


La gala „Bravo, ai stil!” de sâmbătă (26 noiembrie), în timp ce Iulia Albu juriza ținuta unei concurente, o altă concurentă, Silvia, a început să vorbească peste ea. Vedeta s-a înfuriat și i-a făcut observație Silviei, însă aceasta nu s-a putut abține să-i răspundă.

silvia.jpg

silvia bravo ai stil
Silvia a criticat-o pe Iulia Albu în gala „Bravo, ai stil!”
foto: captură Kanal D

 

„Stai că n-am înțeles, era rândul tău să vorbești sau voi vă treziți vorbind? Ba e Ioana, ba e Larisa, ba e...”, a spus Iulia, vizibil deranjată. „Păi în gala trecută ai vorbit despre fetița mea, în gala trecută ai vorbit despre mine că am fost în umbră, mă gândesc, cu fața aceea sinistră, ce ai putea să mai spui?”, i-a răspuns Silvia.

„Ce ai spus? Cu ce? Ai făcut o remarcă?”, a intervenit Răzvan Ciobanu. „Are față de, are machiajul sinistru”, a răspuns Silvia. „Cu fața aia sinistră?”, a continuat designerul. „Da, da!”, a răspuns, din nou, concurenta. „Știi, noi în emisiunea asta am mai avut niște discuții pe tema asta și tu erai cea supărată și ți se părea că Iulia te jignește. Când spui despre un om «Ai o față sinistră» e o jignire”, i-a explicat Răzvan. „A fost un machiaj artistic, asta spun”, a încercat Silvia să se scuze. „Ai spus-o la modul urât, Silvia, și ar trebui să-ți ceri scuze”, a intervenit și Raluca Bădulescu.

„Îmi cer scuze dacă am spus-o la modul urât, chiar n-am vrut, eu am vrut în acest sens, artistic, e ușor sinistru machiajul”, a spus Silvia. „În acest sens artistic, dar tu ești vreun artist, te pomenești?”, a întrebat-o Iulia Albu.

În cele din urmă, discuția s-a oprit în momentul în care Iulia a refuzat să se mai certe cu Silvia, dorind să revină la a juriza ținuta concurentei aflate pe scenă.

Loading...