Concurența pentru cei 100.000 de lei puși în joc de Kanal D pentru show-ul "Bravo, ai stil" s-a întețit serios. Emisiunea le-a făcut pe multe dintre participante să aibă mai mult curaj, și nu mereu pe partea vestimentară. Unele dintre ele sunt cu adevărat vocale și ajung să se ceartă cu membrii juriului.


Iulia Albu nu tolerează astfel de ieșiri, așa cum nu mai acceptă nici greșelile majore în ceea ce privește modul în care fetele se îmbracă. Aceasta a avut un schimb dur de replici cu Ioana, o concurentă care a cam ratat la capitolul ținute și care a și fost reprimită în concurs după ce voturile telespectatorilor au trimis-o acasă.

Nu de puține ori, Ioana, ieșeanca studentă la Jurnalism, a fost arătată cu degetul de juriu și concurente pentru faptul că îmbracă seturi și nu-și folosește deloc imaginația. După reintrarea în emisiune, cu toții ar fi așteptat altceva din partea tinerei de 22 de ani.

Ediția de miercuri, 16 noiembrie, i-a pus pe jurații Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Iulia Albu de aceeași parte a baricadei. Dintre toți, Iulia a fost cea mai acidă.

ioana1.jpg

ioana bravo, ai stil
Aceasta este ținuta care i-a nemulțumit pe jurați
Foto: captură Kanal D

 

"Am senzația că te duci să îngropi stilul. Ai reușit să faci un set și din așa ceva. Nu-mi vine să cred Ne răcim gura de pomană cu tine. În general, cred că toate sunteți prea relaxate. N-ai cum să porți această lungime la acest tip de pantalon. Nu ai cum să vii cu acest pulover și cu părul prins în acest fel. Am văzut femeui casnice care merg să ia pâine și sunt îmbrăcate mai bine decât tine, Ioana. Ești o rușine pentru noi. Înseamnă că degeaba ne răcim gura și facem eforturi și vorbim ca niște mori stricate la infinit", și-a început Iulia Albu comentariul.

"Mi se pare că ești prea dură cu ceea ce spui", i-a replicat concurenta, dar fashion editorul și-a continuat tirade: “Ți-am explicat de atâtea ori de ce nu sunt bune ținutele. Și tu chiar nu înțelegi. Totul este ca într-o cutie. Orice aș spune, tu nu ai capacitatea mintală să înțelegi".

"Nu e cazul să mă jigneșt"i, i-a atras Ioana atenția. "Nu te jignesc. Sunt unele persoane care înțeleg raționamentele bazate pe logică, nu neapărat pe ceva creativ. Nu poți înțelege ceva creativ. Nu e nicio problemă, sunt mulți oameni așa”, a încheiat Iulia.

Raluca Bădulescu, altădată mai puțin acidă cu concurentele, nu s-a lăsat mai prejos și i-a spus Ionaei că are o ținută “tristă”.

 
 
Loading...