Vă mai amintiți de micuța Iulia Stănescu (27 de ani), de la ”Abracadabra”? (PRO TV)? Stabilită în New York, alături de cele două fetițe și de iubitul indian, avocat de profesie, actrița revine în țară cu gânduri mari. Ea este dispusă să investească o căruță de bani pentru a se transforma în divă. Tânăra are în plan să își mărească bustul și să își subțieze nasul.


Iulia de la Abracadabra nu mai este mulțumită de felul în care arată, după cele două sarcini, așa că este decisă să bată la ușa medicului esthetician.

“Vreau să îmi fac două intervenții estetice în luna februarie și pentru asta am să vin în România. Am mai făcut aceleași operații și în 2015, însă nu mi-au ieșit cum am vrut eu. Îmi doresc să am sânii mai mari și mai ridicați, să îmi schimb implanturile de la cupa C la D sau dublu D, iar nasul să îl subtiez. Am aceleași “fixuri” ca în trecut, de acum câțiva ani. Vreau să îți zic că mi-au plăcut sânii din timpul sarcinii când erau mai mari și mi-am dat seama că în loc de lifting mi-aș dori implanturi mai mari. Îmi place feminitatea, să am sânii mari plus că am suferit extrem de mult că nu am avut sâni proporționați până în 2015”, ne-a spus Iulia de la Abracadabra.

De asemenea, vedeta ne-a mărturisit că se bucură mult de susținea soțului său, Arun,  pe toate planurile: “El spune că sunt perfectă așa, mă place și mă acceptă cum sunt, dar vă mărturisesc că nu fac asta de dragul lui, ci pentru mine, ca mă simt mai bine. Mi-a spus că nu vrea să schimb nimic, dar dacă am să fac asta cred că ar fi mândru”.

S-a remarcat într-o emisiune TV

Iulia a apărut pentru prima dată la televizor la vârsta de patru ani într-o emisiune pentru copii, ca mai apoi să intre în familia ”Abracadabra”. Interpretarea hit-ului “Inimă de ţigancă”  i-a adus un plus de popularitate. De altfel, Iulia a cântat și Imnul României la gala de retragere a fotbalistului Gheorghe Hagi. Din 2003, ea a plecat în SUA, pentru a studia. 

loading...
Loading...
Citeste tot despre: