Ultimul an a fost unul agitat pentru Iulia Vântur. Cariera ei este în plină expansiune, mai ales în India, acolo unde a hotărât să se stabilească alături de Salman Khan. S-a lansat în muzică și în filme și a călătorit în multe colțuri ale lumii pentru a-și promova proiectele. Pandemia de coronavirus a afectat-o și pe ea, căci a trebuit să pună pauză profesiei. Aceasta s-a izolat într-o casă de vacanță din India, din apropiere de Mumbai, acolo unde duce o viață de prințesă.


Iulia nu a mai ieșit din casă de aproape două luni, dar cum ea însăși a mărturisit pentru revista Viva, se simte binecuvântată că a putut trăi izolarea într-o casă în care are toate condițiile. Mai mult, îl are alături și oe iubitul ei, actorul Salman Khan.

"Eu sunt binecuvântată, nu am de ce să mă plâng. Lockdown-ul total m-a prins la o casă de vacanță, în afara Mumbaiului, unde suntem complet izolați. Din fericire, locul ne permite să ne mișcăm. Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți acei oameni care locuiesc într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete. Prima săptămână jumătate am stat în apartament, apoi la fermă, exact înainte să înceapă lockdown-ul total. Ne-am izolat complet, în mijlocul junglei, nimeni nu intră, nimeni nu pleacă, excepție face persoana care ne aprovizionează cu cele necesare, dezinfectăm tot ce vine din afară. Dezinfectantul, săpunul și masca sunt sfinte", a povestit șatena.

iulia-salman.png

iulia vantur salman khan
Iulia Vântur se află izolată alături de Salman Khan și mai mulți membri ai familiei acestuia
foto: captură video Pro Tv

 

Dezvoltarea personală și profesională reprezintă un proces continuu pentru Iulia, care nu renunță la activitățile sale nici în izolare. Ba din contră, se ocupă de voce, de trup, dar și de minte, iar legătura cu cei dragi de acasă nu a fost întreruptă nici acum, grație internetului.

"Fac în fiecare zi practică vocală, singură sau cu coach-ul meu din UK (eram obișnuită să fac ore online), fac sală,  cardio, mișcare – înțeleg că e o binecuvântare să am spațiu de desfășurare –, echitație, pictură, citesc,  învăț diverse de pe YouTube. Învăț cântece noi. Îmi țin întâlnirile prin telefon, video call. Slavă Domnului, tehnologia ne salvează! Suntem norocoși să trăim în aceste vremuri în care totul e accesibil printr-un click, inclusiv oamenii dragi", a mai adăugat vedeta pentru sursa citată.

Cum se vede pandemia de coronavirus în India

În India, pandemia de coronavirus a răpit viața a aproape 1.400 de persoane, din cei aproape 43.000 de oameni infectați (situația în 4 mai - n.r.). Lucurile sunt grave, dar măsurile de protecție nu au fost respectate de toți, după cum însăși Iulia a povestit pentru Viva.

"Unii au înțeles gravitatea situației, i-au luat toate măsurile de precauție, alții bravează inconștient și iresponsabil și ies pe străzi, motiv pentru care poliția devine agresivă, pentru a putea păstra controlul. Este trist să văd acest cerc vicios. Sărăcia îi forțează pe oameni să iasă din casă. Sunt familii numeroase, care locuiesc într-o cămăruță, care nu au ce să pună pe masă pentru că nu mai au unde să muncească  cu  ziua,  așa  cum  erau obișnuiți să trăiască. Unii oameni se luptă pentru supraviețuire în India. Este greu de controlat răspândirea virusului într-o țară cu o populație atât de numeroasă ca India, deși s-au luat măsuri eficiente", a povestit fosta gazdă a emisiunii "Dansez pentru tine".

 

 
 
Loading...