Sora mai mică a Nicoletei Luciu a fost lovită de săgeata lui Cupidon. Iuliana a mărturist deschis că simte fiorii dragostei. A cunoscut de curând un bărbat cu care se iubeşte la distanţă.


Iuliana Luciu nu mai este singură şi disponibilă. Bruneta s-a îndrăgostit de un bărbat misterios, căruia vrea să-i protejeze identitatea.

iuliana.jpg

iuliana luciu iubit relatie la distanta
Iuliana este asistenta Simonei Gherghe
Foto: arhiva personală

"Este cineva în viaţa mea acum. De puţin timp, am cunoscut pe cineva. Este vorba despre o relaţie la distanţă. Nu vreau să-i spun numele, pentru că nu vreau şi nici nu pot. Presa de multe ori strică relaţii care ar putea duce la ceva frumos. Iubitul meu este genul de bărbat pe care îl aşteptam. A existat chimie între noi de la prima întâlnire. Am fost uimită de acest sentiment. Nicoleta îl cunoaşte, i-am povestit şi mamei de el, însă nu le-am făcut deocamdată cunoştinţă. las lucrurile să decurgă firesc", a povestit Iuliana Luciu la Antena Stars.

În prezent, Iuliana Luciu este asistentă la emisiunea “Acces direct”, deşi visul ei este acela de a juca în filme. A fost actriţă de ocazie într-un film şi cinci telenovele.

 
 
Loading...