A fost o vreme când sora ei, Nicoleta Luciu, era pe micul ecran, iar Iuliana o privea de acasă. Acum, s-au inversat lucrurile.


32 de ani, Iuliana Luciu ştie, în primul rând, ce nu vrea. Fuge cu orice preţ de plictiseală. Şi iubeşte adrenalina. Asta cred că se observă şi la emisiunea Ghiceşte vedeta, de pe Antena Stars, unde o poţi vedea alături de Andrei Ştefănescu. Probele din emisiune îmi par, însă, floare la ureche pe lângă provocarea pe care ea însăşi şi-a lansat-o. Fiindcă Iuliana şi-ar dori să regăsească cumva adrenalina şi în relaţia de cuplu. Asta nu e uşor de găsit atunci când proiectezi lucrurile pe termen lung.

Tu ai fost tot timpul discretă în privinţa relaţiilor personale. Te-ai gândit că excesul de discreţie incită presa la speculaţii?

Presa îşi face datoria. Dar pe mine mă interesează să-şi facă datoria într-un mod corect, fără să fabuleze. Dacă se aude ceva despre mine, mi-ar plăcea să fiu sunată şi întrebată şi să se scrie fix aşa cum e. Chiar dacă ei mă sună să mă întrebe, eu le zic adevărul, dar ei scriu tot ca ei. Asta mi se pare foarte urât.

Citește mai multe aici!

Loading...
Citeste tot despre: