Prezentatoarea emisiunii-concurs ”Vedeta populară” (TVR 1), Iuliana Tudor, a împlinit 43 de ani. Mesajul sărbătoritei, postat pe Facebook, a fost apreciat de fanii care i-au trimis un munte de urări.


”Astăzi e ziua mea. În anul pandemiei, așa cum o să-l ținem minte, am împlinit 43 de ani. Timpul meu înseamnă viață trăită. Așa e fiecare zi. Nu contează câți ani de viață ai, ci câtă viață ai în ei. De aceea, râd, mă joc, dansez, cânt, dăruiesc, iubesc, cred, iert, muncesc, ocrotesc, sper, visez, lupt, cad și mă ridic, zbor. Trăiesc și mă bucur de tot cu recunoștință! Fotografia aceasta surprinde exact starea de spirit! Ceea ce vă doresc și vouă! Fiecare zi e o sărbătoare, a vieții! Vă pup cu drag pe toți!”, a scris Iuliana în dreptul unei imagini în care apare îmbrăcată într-o rochie galbenă, schițând o mișcare de dans.

iuliana_tudor.jpg

iuliana tudor in rochie galbena
Iuliana Tudor spune că această imagine o reprezintă
foto: arhiva proprie/Facebook

 

Iuliana Tudor este căsătorită cu Răzvan, un prosper om de afaceri, cu care are un fiu, Tudor, în vârstă de 9 ani și jumătate.

Citește și:

Iuliana Tudor: “Mă doare ce văd în lume, convoaiele militare cu sicrie”. Vedeta strânge fonduri pentru lupta cu pandemia

Secretele Iulianei Tudor pentru silueta de vis. Sunt la îndemâna oricui

 
 
Loading...