Ce frumoasă e vacanţa mare! Fotoreporterii Click! i-au surprins, recent, în Mamaia, pe Ciprian Marica, Jorge şi pe Maria Marinescu, în timp ce se hârjoneau cu drăgălaşii lor copii. Dar şi Horia Brenciu a fost în centrul atenţiei, amuzându-şi fiica şi fiul, în timp ce se chinuia să-şi păstreze echilibrul pe placă. Toţi părinţii marca VIP au intrat îmbrăcaţi în apă.


Fostul fotbalist Ciprian Marica (34 de ani) este căsătorit cu Ioana Marcu, absolventă a Facultăţii de Medicină şi au doi băieţi, Ethan Ioan şi Albert Andrei. Solistul Jorge ( 37 de ani)  are o fetiţă, Karina (10 ani), şi un băiat, David, în vârstă de doi ani. Vedeta tv Horia Brenciu (46 ani) are o fată şi un băiat, iar ultima, dar nu cea din urmă, creatoarea de modă Maria Marinescu (40 de ani) e căsătorită cu Alin Petrache, boss-ul FRR şi are doi băieţi. Toţi şi-au petrecut câteva zile relaxante la malul mării, alături de odraslele lor, respectând acelaşi cod vestimentar: au venit la plajă îmbrăcaţi şi s-au scăldat cu hainele pe ei.

12_jorge.jpg

Jorge s-a jucat cu fiul lui, David

 

Au avut noroc de vreme frumoasă

Horia Brenciu a bifat şi el o vacanţă la Mamaia, alături de fetiţa Mina (8 ani), soţia Alice, şi de băieţelul lor înfiat, Toma (5 ani). Vedeta tv a postat pe contul de Facebook câteva fotografii amuzante, în care face eforturi uriaşe să se urce pe placă, reuşindu-i schema de-abia după câteva minute bune, timp în care puştii lui, echipat fiecare cu câte un colac de salvare, s-au amuzat copios. Pentru că în ultima vreme s-a mai îngrăşat, Horia s-a bălăcit îmbrăcat, în tricou şi şort, pentru a-şi ascunde burtica. Solistul Jorge şi-a sacrificat cămaşa înflorată şi pantalonii de stradă, pentru a-şi distra fiul aflat într-o maşinuţă gonflabilă.

12_marica-3.jpg

Ciprian Marica, alături de soţiea şi de cei doi băieţi, Ethan şi Albert

Ciprian Marica nu a renunţat nici el la bermude şi nici la tricou când s-a jucat cu băieţii lui în mare. Fostul burlac este acum un tătic de nota zece, fiind foarte grijuliu, mai ales cu mezinul familiei. Micuţii au tras o baie straşnică, simţindu-se perfect în mare, unde însă nu au fost scăpaţi din ochi de părinţi.

12_maria-3.jpg

Maria Marinescu şi-a supravegheat copiii, la malul mării

 

Cât o priveşte pe Maria Marinescu, creatoarea de modă care odinioară îşi bronza trupul de sirenă pe plaja fierbinte, ea şi-a făcut apariţia la Mamaia cu Levin (9 ani), fiul din căsnicia cu Frank Colin, şi cu Iacob (aproape doi anişori), băieţelul pe care îl are cu Alin Petrache, tot îmbrăcată. Chiar dacă a reuşit să-şi păstreze silueta de invidiat, iată că Maria nu a renunţat la tricoul verde de firmă şi la pantalonii scurţi. Ea a stat cu fiii ei la malul mării, chinuindu-se să le adune jucăriile şi colacii de salvare de pe plajă. 

Prima poză a Andrei în costum de baie

12_andra.jpg

Solista are un bust natural 100%

 

Solista Andra (32 ani), una dintre cele mai iubite artiste de la noi, reuşeşte să îşi facă timp şi pentru relaxare, chiar dacă are un program extrem de încărcat. Andra a așteptat ca soțul ei, Cătălin Măruță (41 ani), să intre și el în vacanță cu emisiunea de la PRO TV, așa că acum se află într-o vacanță, peste hotare: „Fiecare vacanță cu el este o lună de miere!”, a spus Andra într-o postare pe conturile sociale, în urmă cu câteva zile. 

Andra s-a bucurat de câteva ore la piscină, de unde a postat şi câteva fotografii mai sexy, în care își afișează bustul generos, natural 100%. Este o fotografie rară, având în vedere că Andra mizează mai degrabă pe voce decât pe ținute sexy. 

În altă imagine, Andra apare alături de fetița ei, Eva, care recent a împlinit patru ani. „Stai liniștit să faci o poză când apare motivul pentru care te relaxezi mai puțin, dar râzi mult mai mult!”, a scris Andra în dreptul pozei cu micuța. Andra și Cătălin Măruță au și un băiețel, David, în vârstă de opt ani și patru luni. 

Lori Chivu şi-a afişat investiţiile: fundul şi sânii

12_lori.jpg

Diva ştie să-şi pună trupul în valoare

 

Fosta asistentă tv Loredana Chivu (29 de ani) este de departe cea mai sexy vedetă de pe la noi, care a ales vara aceasta să se bronzeze la malul Mării Negre. Ea a făcut ravagii pe plaja din Mamaia și deunăzi, când s-a așezat pe șezlong într-un costum de baie minuscul. Lori și-a etalat cu acest prilej și investițiile, adică sânii superbi, pe care i-a operat de patru ori, până s-a declarat mulțumită de rezultat, dar și posteriorul obraznic, retușat anul trecut cu ajutorul unor injecții revoluționare. Vedeta tv arată impecabil, însă la capitolul dragoste nu stă deloc bine, bifând împăcări și despărțiri cu cântec de un bărbat tare frumușel. Apropiații ei susțin că este vorba despre Mădălin None, fost concurent la ”Puterea dragostei” (Kanal D), de care ar fi îndrăgostită lulea. Cei doi își trimit inimioare pe conturile sociale, însă nu scot o vorbă despre povestea lor de dragoste. 

 

 
 
Loading...