Celebrul solist George Papagheorghe (35 de ani) a renunțat, pentru o vreme, la televiziune, pentru a se ocupa cât mai mult de marea lui dragoste, muzica, dar și de afacerea cu pijamale ”Misstero”. Nu s-a gândit nici măcar o clipă că își va pune în cap patronii site-urilor concurente, care îi bagă bețe-n roate.


Jorge a debutat cu dreptul, la începutul anului, în afacerea cu pijamele din mătase naturală, având sute de clienți, deși prețurile sunt destul de piperate, între 200 și 800 de lei. Iată însă că succesul a venit la pachet cu antipatia concurenței, care a decis să-l scoată din circuit: „Am fost spamat pe site ul meu www.misstero.com de cei pe care i-am deranjat cu colecţia mea de pijamale. Au pus linkuri la site-uri porno şi acum ne chinuim să le eliminăm”, ne-a povestit el.

Dar Jorge nu se dă bătut și vrea să devină numărul 1, ca om de afaceri: ”Am idei noi de pijamale care se vor concretiza cât mai curând. Ideea a venit din necesitate, într-o seară în care stăteam cu soţia mea care purta un hălăţel cu nişte pantalonaţi sexy iar eu eram total nepotrivit îmbrăcat. Am început să le produc eu, în două ateliere de creaţie. Se vând şi la pachet, pentru soți sau îndrăgostiți, realizate din materiale sau din culori identice, dar şi separat”. George Papagheorghe va fi desemnat, în această seară, ”Cel mai sexy bărbat”, în cadrul  Galei „Romanian Star Awards”, care va avea loc la un centru de evenimente din Calea Griviței.   

 
 
Loading...