Cântărețul Karym trece printr-o perioada grea, după ce tatăl lui a murit. Artistul și-a îngropat zilele trecute tatăl și și-a găsit cu greu cuvintele prin care să exprime durerea pe care o simte.


Zilele trecute au fost extreme de dificile pentru Karym. Tânărul artist și-a condus pe ultimul drum tatăl, motiv pentru Karym a postat pe pagina lui de Facebook un mesaj de rămas bun plin de durere. "Rămas bun, tată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Îți mulțumesc pentru că rar se nasc oameni cu tăria pe care ai avut-o tu!", a scris artistul pe pagina de socializare.
Tatăl cântărețului Karym, a murit, joi, 19 aprilie, dupa o luptă cruntă cu boala. În urmă cu doua luni, bărbatul a fost diagnosticat cu cancer, exact același tip de cancer de care a murit și cântăreața Denisa Răducu: carcinom hepatocelular, o boală a ficatului.

karym.jpg

karyim suferinta tata inmormantare cancer
Karym trece prin momente dificile din cauza decesului tatalui sau
foto: Facebook

Cu o zi înainte de a muri bărbatul, artistul a fost surprins la spital, lângă tatăl său. Imaginea este absolut răvășitoare: Karym a fost fotografiat lângă patul tatălui său, stând pe un scaun, plângând în hohote, că nu mai poate face mai multe pentru tatăl său, bărbatul pe care, din copilărie, îl idolatrizează și pentru care ar fi făcut orice.
Karym s-a facut remarcat când a lansat în 2017 piesa „Anonim” alături de Mellina. La finalul anului trecut a lansat alături de Celia piesa „La doua capete”
 
 
Loading...