Marian Ionescu oferă publicului cea mai bună versiune a lui de când este tată din nou și are o familie cu Octavia Geamănu. Fotoreporterii Click! l-au surprins pe rocker-ul de la Direcția 5 în parc, dându-se “uța”, în leagăne pentru copii.


Are o soție tânără, un băiețel de aproape patru ani, iar pe lângă ei, liderul formației Direcția 5 nici nu își arată vârsta de 58 de ani. De când are copil mic, Marian Ionescu și-a schimbat activitățile, astfel că petrece mai mult timp cu fiul și cu frumoasa sa soție. Nu lipsesc nici plimbările în trei și, culmea, se joacă! Da, ați citit bine și vă arătăm și dovada clară.

marian-ionescu-fiu_3.jpg

marian ionescu cu fiul in parc
Marian Ionescu și-a supravegheat îndeaproape fiul
foto: Blitz

Fotoreporterii Click! l-au surprins pe celebrul chitarist într-un parc din apropierea casei sale, în timp ce se dădea în leagănul copiilor, sub atenta observație a micuțului Andrei. Nu știm dacă a dorit să testeze leagănul, ca orice părinte care vrea să își știe copilul în siguranță, sau dacă, atins de amintirea copilăriei, Marian chiar a simțit nevoia să se dea huța - huța. Indiferent de situație, imaginea a fost de top. 

marian-ionescu-fiu_2.jpg

marian ionescu cu fiul in parc
Marian Ionescu și Andrei, distracție tată-fiu în parc
foto: Blitz

Fiul lui Marian Ionescu și al Octaviei Geamănu a început grădinița

marian-ionescu-fiu-octavia-geamanu.jpg

marian ionescu, octavia geamanu si fiul lor
Andrei a început grădinița, moment emoționant pentru toată familia
foto: arhivă personală

De când este tătic din nou, Marian este foarte implicat. Zilele trecute și-a dus băiețelul la grădiniță și părea foarte fericit. "Andrei a fost în al noualea cer de bucurie că a început grădinița. Educația, indiferent de vremuri, trebuie să fie o prioritate. Gânduri bune! Să fim sănătoși cu toții!", a scris Octavia în dreptul imaginii cu ei trei. Lui Marian îi place atât de mult postura de părinte, încât și-ar mai dori un copil, iar acest lucru a fost menționat chiar de el într-un interviu. „Am devenit tată de două ori şi aş mai repeta experienţa. Probabil că, dacă nu o să vrea Octavia, mă mai însor o dată şi mai fac unul’’, mărturisea Marian Ionescu pentru revista OK!.

 

 
 
Loading...