A ieșit de mai mulți la pensie, însă iubirea pentru scenă și pentru public l-au determinat pe Florin Piersic să nu renunțe la roluri. Nu mulți știu însă că, pentru a juca în spectacole, artistul bate țara-n lung și-n lat, mii de kilometri.


Florin Piersic a fost profund marcat  de decesul colegei sale de scenă, Stela Popescu. Duminică, în cadrul Ediției Speciale, de la TVR 1, prezentată de Andrei Tudor, maestrul a declarat că o să o mai rărească cu spectacolele și că va încerca să se relaxeze mai mult. Pentru un bărbat în vârstă de 81 de ani, cu diabet și carențe de vitamine, medicii recomandă odihna, însă Piersic are agenda plină de spectacole. Bate țara în lung și în lat, fiind prezent ba la Timișoara, ba la Cluj, iar pentru patru spectacole parcurge chiar și 3.000 de km.

florin_piersic.jpg

Florin Piersic, premiera, Straini in noapte, Medeea Marinescu, Emilia Popescu, stagiune
În "Străini în noapte", Florin Piersic joacă alături de Medeea Marinescu
foto: Facebook

”Eu sunt în drum spre Timișoara, unde am spectacol cu piesa <Străini în noapte> (n.r. pe 27 noiembrie), mai am spectacole și pe și pe 9 decembrie, și pe 10, la Cluj, la cinematograful care-mi poartă numele, apoi pe 18, la București, pe 19 la Craiova, și s-a terminat stagiunea, că vin Sărbătorile, Crăciunul, Anul Nou”, a spus celebrul Florin Piersic. Ţinând cont că numai între Bucureşti şi Timişoara sunt peste 500 km, iar între Bucureşti şi Cluj, 450, maestrul străbate pentru reprezentaţiile din perioada noiembrie-decembrie mai bine de 3.000 de kilometri.

Iată ce program încărcat are cu piesa “Străini în noapte”!

19 decembrie – Craiova

18 decembrie – Bucureşti

10 decembrie – Cluj

9 decembrie – Cluj

27 noiembrie – Timişoara

13 noiembrie – Bucureşti

13 octombrie – Târgovişte

10 octombrie – Ploieşti

9 octombrie - Bucureşti

 
 
Loading...