Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotaşilor” de la Prima TV, Ioana Petric, a redescoperit o pasiune mai veche după ce zilele trecute a participat alături de iubitul ei, solistul Christian D., la un vernisaj de pictură.


Cârcotaşa Ioana Petric de la Prima TV și Cristian D., iubitul ei, au participat duminica trecută la un eveniment special, la Palatul Mogoşoaia. Vedeta s-a relaxat la evenimentul “Cultura pentru tineri - Colorează-ţi viaţa”, organizat de asociaţia Cultura pentru TINEri, în care s-a împletit pictura cu muzica bună, într-o iniţiativă menită să readucă arta în atenția tinerilor din România. 

Pictorul german Marcel Thiele, stabilit în Bucureşti în urmă cu doi ani, a expus o parte din cele peste 400 picturi ale sale. La eveniment  au ajuns mai multe vedete, printre care cântăreţul şi producătorul Boier Bibescu cu soţia şi copilul, prezentatoarea Ioana Maria Moldovan, de la Prima TV, actriţa Ana Maria Moldovan şi Ioana Petric, alături de Cristian D, iubitul ei.

marcel_thiele_ioana_petric_christian_d.jpg

ioana petric
Ioana Petric și iubitul ei, alături de pictorul Marcel Thiele
foto: Prima TV

 

Expoziția a fost urmată de concertul acustic susţinut de Alexandra Uşurelu şi trupa ei, fiind prezenţi peste 300 de prieteni şi admiratori ai celor doi artişti. După ce a văzut picturile expuse, Ioana Petric ne-a mărturisit că şi ea a pictat în urmă cu doi ani, însă a renunţat pentru moment la idee, din criză de timp. Fosta bebelușă își dorește însă foarte mult să revină la această pasiune care o ajută să se relaxeze.

 

 
 
Loading...