Cum se întreține Anastasia Lazariuc la 64 de ani? Are un trup de adolescetă și se îmbracă tinerește. Se hrăneste cu salate și are grijă de ea. Iată care sunt trucurile ei.


Cele mai multe vedete cheltuie mii de euro în saloanele de cosmetică pentru a se întreține, iar multe dintre ele au călcat pragul medicului estetician chiar înainte să împlinească 30 de ani. Spre deosebire de acestea, Anastasia Lazariuc își surprinde fanii la fiecare apariție. Spectatorii care îi așteaptă cu sufletul la gură melodiile sunt impresionați de modul în care arată artista la 64 de ani. Aceasta ne-a dezvăluit câteva din trucurile sale de întreținere care o ajută să arate tânără și frumoasă.

Uleiul de măsline, mierea, mălaiul, zaţul de cafea sunt doar câteva dintre produsele din bucătărie, pe care Anastasia le folosește și care fac minuni pentru pielea ei. ”Putem să folosim trucuri de întreținere din cămara noastră. Uleiul de măsline și mierea sunt două produse la îndemâna oricui. Eu le folosesc pentru față și corp, însă înainte de a le utiliza e bine să avem pielea curațată. Pentru peeleng eu apelez la zaț de cafea și mălai”, susține artista. Pentru păr, interpreta foloseşte măşti pe bază de gălbenuş de ouă şi drojdie de bere.

Anastasia Lazariuc cântă peste tot unde este solicitată, printre ultimele spectacole de luna aceasta a fost și cel din Comuna Munteni, unde le-a readus zâmbetul pe buze localnicilor cu melodiile sale. Interpreta s-a bucurat de succes și a făcut furori cu niște blugi de adolescentă.

 

Anastasia Lazariuc, despre cea mai mare suferinţă: "Mi-a murit un frate"

anastasia1.jpg

anastasia lazariuc frate deces interviu
Anastasia Lazariuc a găsit putere să treacă peste suferinţă şi s-a refugiat în muzică

În urmă cu mulţi ani, Anastasia Lauariuc a cunoscut pentru prima dată suferinţa, în ziua în care fratele ei a încetat din viaţă. Şi acum plânge de fiecare dată când îşi aminteşte despre asta şi găseşte cu greu putere să povestească ce s-a întâmplat.

"A fost omorât la 29 de ani. Lucrul asta mi-a schimbat toată viziunea vieţii, m-a schimbat la 180 de grade. Am suferit foarte mult, am înţeles că viaţa nu e chiar atât de roz. Este o poveste veche la care nu vreau să mă întorc, pentru că mă face să sufăr foarte mult. Pot să spun că era omul cel mai apropiat de mine, care îmi înţelegea pasiunea faţă de muzică şi cu care eram prietenă, puteam să îi povestesc absolut orice. Era un om blând, un bărbat frumos... Nici azi nu concep că nu o să mai vină, că a plecat", a mărturisit ea, cu durere, în emisiunea "Dincolo de aparenţe", difuzată de Antena Stars.

anastasia.jpg

anastasia lazariuc frate deces interviu
Anastasia Lazariuc a suferit enorm după moartea fratelui ei

"Îl chema Tudor, era căsătorit şi avea un copil care intra în clasa întâi. Mi-a fost tot timpul milă de mama mea. Ea a suferit până în ultima zi această pierdere. Mama a pierdut cinci copii, pe care îi năştea şi creştea până la o anumită vârstă. Nici medicina nu era aşa avansată, era şi război... Unul a murit pentru că a căzut o bombă lângă casă, altul a făcut o răceală... Am trăit trei fete şi trei băieţi. Părinţii mei au avut o poveste frumoasă de dragoste", a mai povestit frumoasa artistă.

 
 
Loading...
Citeste tot despre: