Povești de dragoste, de fericire, de tristețe sau de împlinire. Ediția de luni, 27 martie, a concursului „Uite cine dansează” a avut o tematică specială. Concurenții și-au împărtășit în pași de dans emoțiile, dar mai ales au exprimat pe ritmul muzicii o întâmplare care le-a schimbat viața.


A fost o seară plină de emoții. Fiecare a trebuit să-și adune curajul să facă publică o poveste care le-a marcat viața. Unii dintre ei au vorbit despre împlinire, despre relații, copii și părinți, însă toți au ajuns la un numitor comun: dragostea. În cele din urmă, deși concurenții au încercat să dea tot cei mai buni pentru cei dragi pe ringul de dans, perechea eliminată a fost cea a lui Lili Sandu cu Iulian Turcanu. Deși au fost pe locul al treilea în clasament, în urma votului juraților, publicul este cel care a ales.

Răduleasca, desfigurată de operațiile estetice? Nu i se mai văd nici ochii!

mihaela_radulescu1.jpg

mihaela radulescu
Mihaela Rădulescu
foto: Arhiva Personală

Însă trucurile la care Răduleasca apelează cel mai des pentru a-și menține frumusețea sunt operațiile estetice. De-a lungul anilor, de la prima apariție televizată și până la ultima, vedeta și-a schimbat semnificativ chipul. Însă de această dată, lucrurile nu par a fi schimbate în bine.

Nu se știe dacă machiajul strident și de culoare neagră a creat iluzia unor ochi mici. Genele false au părut că atârnă greu deasupra pleoapelor Mihaelei. Ori asta, ori numărul incert al liftingurilor faciale la care a apelat au făcut-o pe prezentatoare să pară că nu-și mai poate ține ochii deschiși.

Deși decolteul generous a furat, de cele mai multe ori, prim-planul camerei de filmat, ochii pe jumătate închiși ai Mihaelei au ieșit, cu siguranță, în evidență. 

mihaela_radulescu_ochi_unde.jpg

mihaela radulescu ochi
Ochii Mihaelei Rădulescu au părut a fi pe jumătate închiși pe tot parcursul emisiunii
foto: captură video Pro TV

clasament.jpg

clasament
Așa a arătat clasamentul, la sfârșitul celei de-a patra ediții „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

«Uite cine dansează». Velea: «Întâlnirea cu iubita mea Antonia mi-a schimbat viața!»

alex_velea_uite_cine_danseaza_cha_cha.jpg

alex velea uite cine danseaza cha cha
Alex Velea a spus povestea de dragoste dintre el și Antonia în pași de cha-cha la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Alex Velea și perechea sa au povestit procesul prin care artistul a ajuns să se îndrăgostească de Antonia. Velea a încercat să exprime sentimentele profunde pe care i le poartă iubitei lui, însă jurații l-au criticat pentru că nu a reușit să flirteze sufficient cu partenera de dans. Cu toate acestea, cei doi au primit nota 7 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu și 6 de la Mihai Petre.

«Uite cine dansează». Antonia: «Nu doresc nimănui să se despartă!»

antonia.jpg

antonia
Antonia a povestit frânturi din viața ei la „Uite cine dansează!”
foto: Arhiva Personală

 

Antonia, pe de altă parte, a vorbit atât despre relația cu Alex, cât și despre copii, despre Vincenzo Castellano și despre cum a ajuns să se compare cu Angelina Jolie.  A primit 7 de la Gigi, 8 de la Andreea, 7 de la Florin și 7 de la Mihai, pentru dansul în pas de Rumba.

Antonia, despre relația cu Vincenzo: «Nu doresc nimănui să se despartă!»

antonia.jpg

antonia
Antonia a povestit frânturi din viața ei la „Uite cine dansează!”
foto: Arhiva Personală

Dacă Alex Velea, care a dansat primul, a preferat să întruchipeze povestea de dragoste pe care o împărtășește cu Antonia prin dansul său, iubita lui nu s-a limitat la atât.

Alături de Paolo Campigotto, Antonia a dansat în pași de Rumba pentru a relata cele mai marcante lucruri din viața ei: prima sarcină, relația cu Vincenzo Castellano, despărțirea de acesta și abia apoi a „vorbit” despre relația cu Alex Velea.

„Se întâmplă în viață să te desparți, nu-i doresc nimănui să facă asta. Sunt de principiul că un copil trebuie să crească într-o familie care să fie împreună, într-o familie unită”, a declarat cântăreața.

În plus, Antonia a împărtășit câteva lucruri și despre cei trei copii pe care i-a adus pe lume, dar și despre cei doi copii adoptivi ai lui Velea: Mario Fresh și Lino. „Este o super-mamă!”, a declarat Lino, care a venit să o susțină din Culise. Antonia a mărturisit că uneori ea și Velea se simt ca Angelina Jolie și Brad Pitt, pentru că sunt sunați de copii care vor să fie adoptați de ei. 

«Uite cine dansează». Anca Serea: «Nu te pregătește nimeni pentru o pierdere atât de mare»

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea a revenit în concurs la „Uite cine dansează!”
foto: captură video Pro TV

 

Următorii au fost Anca Sînă Serea și partenerul ei, Nicolai Curnic, care au revenit în concurs pe pași de dans contemporan. Anca a spus povestea pierderii primului soț prin prestația ei. În timpul jurizării, Andreea Marin i-a amintit cum a ajutat-o să se lanseze în televiziune. Pentru dans, a primit 6 de la Gigi Căciuleanu, 8 de la Andreea Marin, 7 de la Florin Călinescu și 6 de la Mihai Petre.

Cum a ajutat-o Andreea Marin pe Anca Sînă Serea să se lanseze în televiziune

anca_serea_andreea_marin.jpg

anca serea andreea marin
Anca Sînă Serea a primit ajutorul Andreei Marin pentru a se lansa în televiziun
foto: colaj Click!/ Captură Pro Tv

Pare că a apărut din neant pe micile ecrane ale telespectatorilor, însă nu a fost chiar așa. Anca Serea a obținut primul rol important în televiziune pe vremea când era mai tânără. Cea care a observat-o și a propulsat-o în carieră a fost însăși Andreea Marin.

„Am ales un înger al surprizelor. O fată care era mămică pe atunci”, a spus Andreea, la „Uite cine dansează”, când juriza dansul Ancăi cu partenerul ei. La 20 de ani, a fost aleasă pentru a juca rolul unuia dintre îngerași în cadrul rubricii „Îngerii surprizelor” al emisiunii „Surprize, surprize!”.

A revenit în cursă la „Uite cine dansează!”

anca_serea.jpg

anca serea
Anca Serea a revenit în concurs la „Uite cine dansează!”
foto: captură video Pro TV

 

Deși a avut probleme la unul din genunchi, Anca Sînă Serea a revenit în cursa „Uite cine dansează”, luni, 27 martie. Au fost necesare câteva zile de repaos, la sfatul medicilor, însă vedeta nu s-a putut abține să revină la antrenamente.

Anca a spus povestea tristă a decesului primului ei soț. „Atunci când am fost răpusă la pământ, l-am pierdut pe soțul meu, pe tatăl copiilor. Am primit vestea că nu mai are mult de trăit și a trebuit să înfruntăm adevărul. Eram amândoi tineri, nimeni nu te pregătește pentru o astfel de pierdere”, a povestit ea.

Vedeta și partenerul ei, Nicolai, au dansat în pași de dans contemporan și au primit un total de 27 de puncte din partea juraților. 

«Uite cine dansează». Sandu Lungu: «Nu mi-aș dori niciodată să fiu un tată ca el»

sandu_lungu.jpg

sandu lungu
Sandu Lungi s-a accidentat și nu a mai putut participa la această ediție din „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Sandu Lungu și perechea lui nu au dansat în această ediție. Luptătorul a suferit o ruptură la mușchiul femural, astfel că nu a mai putut să se antreneze. Totuși, Sandu a povestit despre copilărie. Părinții lui s-au despărțit iar el a fost abandonat într-o creșă. Ușor ușor, a reînceput să țină legătura cu mama lui, însă nu și cu tatăl: „Eu sunt un altfel de tată, adică opusul lui, nu mi-aș dori niciodată să fiu un tată cum e el”.

«Uite cine dansează». Rona Hartner: «De la bunici, mi-a rămas un singur lucru: valsul»

rona_si_andrei.jpg

rona si andrei
Rona și Andrei au dansat vals la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Rona Hartner și Andrei Mangra au dansat un vals vienez. Rona a povestit despre copilărie, și despre moartea bunicului ei care a lăsat-o cu o singură consolare: valsul. Cei doi au reușit să obțină, până la acel moment, cele mai mari note din partea juriului: 8 de la Gigi, 9 de la Andreea Marin, 8 de la Florin Călinescu și tot 8 de la Mihai Petre.

«Uite cine dansează». Lili Sandu: «Destinul a ales pentru mine»

lili_sandu.jpg

lili sandu
Lili Sandu și perechea ei, Iulian, au fost eliminați de la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Lili Sandu a ales un tango ceva mai nonconformist pentru a-și povesti agitate viață. „Suferisem o dramă din cauza faptului că tatăl meu murise și atunci m-am lăsat cumva pe mâna destinului”, a povestit ea. Vedeta a crezut că pleacă în Los Angeles pentru o vacanță de două săptămâni, însă a rămas acolo mai bine de șase ani. S-a simțit vinovată că a lăsat-o pe mama ei singură și simțea că trăiește printre străini, așa că s-a întors.

«Uite cine dansează». Marius Manole: «Când am ajuns în Gara de Nord aveam niște haine și o pernă»

marius_si_olesea_uite_cine_danseaza.jpg

marius manole olesea
Marius Manole și Olesea au reușit să creeze un moment emoționant la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Prin dans contemporan, Marius Manole și perechea sa, Olesea, au spus povestea unu vis. „La 22 de ani, am început o aventură de unul singur, pe cont propriu, care a fost uneori extrem de grea”, a relatat el. Actorul a mărturisit că unul dintre cele mai grele momente a fost cel al despărțirii de părinții lui. Marius a plecat în București cu haine și o pernă la el: „O am și acum. Perna aia îmi amintește mie cine sunt de câte ori mi se pare mie că sunt un mare artist”. Momentul a fost cu atât mai special cu care a integrat și o pernă în poveste, dar și un copil. A fost notat cu 8 de Gigi Căciuleanu, au primit tot 8 de la Andreea, la fel și de la Florin Călinescu, iar Mihai Petre, de această dată, le-a dat 9.

«Uite cine dansează». Octavian Strunilă și Oana Botez: «Ne-am maturizat odată cu copiii»

octavian_strunila_oana_botez_uite_cine_danseaza.jpg

octavian strunila oana botez uite cine danseaza
Octavian Strunilă și Oana Botez au spus povestea relației lor la „Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Singurul cuplu real de la „Uite cine Dansează”, Octavian Strunilă și Oana Botez, și-au spus povestea de dragoste printr-un tango. Cei doi s-au cunoscut în tinerețe, iar Oana a rămas gravid încă de pe băncile facultății. Nu au fost deloc speriați, ci fericiți, au povestit ei, însă s-au maturizat abia pe parcurs. Ea a primit patru inele de logodnă, și, spune ea, le-a pierdut pe toate. După 9 ani de zile, au decis în final să facă nuntă. Tumultul din relația lor s-a simțit și în ringul de dans, potrivit juraților. Gigi Căciulean le-a dat nota 6, Andreea Marin 7, Florin Călinescu 7 și Mihai Petre 5.

«Uite cine dansează». Liviu Teodorescu: «Dacă arta are puterea să vindece, acum e cazul să o facă»

liviu_teodorescu_marica_uite_cine_danseaza.jpg

liviu teodorescu marica uite cine danseaza
Liviu Teodorescu și perechea au dansat pentru unchiul său la ”Uite cine dansează”
foto: captură video Pro TV

 

Liviu Teodorescu nu și-a putut stăpâni lacrimile atunci când a vorbit despre unchiul său, care a fost diagnosticat cu cancer pulmonar în urmă cu 8 luni de zile. Cântărețul a povestit cum acesta a trecut luni de zile prin momente de durere intensă, însă a preferat să nu spună nimănui. Acum se luptă pentru viața sa, la ședințele de chimioterapiel. Ca să-i dea speranța necesară pentru a continua să lupte, Liviu și partenera sa, Marica, au încercat să-i spună povestea în pași de dans contemporan. Au primit 7 de la Gigi, 8 de la Andreea, 7 de la Florin Călinescu și 7 de la Mihai Petre.

 
 
Loading...